Nuvita 2091 brezstični termometer, 1 set
Nuvita 2091 brezstični termometer, 1 set
Oceni izdelek in zasluži
5.0 1

Nuvita 2091 brezstični termometer, 1 set

Proizvajalec: Nuvita
Majhen in do uporabnika prijazen termometer, ki lahko zahvaljujoč najnovejši tehnologiji IR izmeri temperaturo telesa ali predmeta brez neposrednega stika.
Brezplačna poštnina!
Cena: 59,99 €
Vprašaj nas
Specifikacije izdelka
SpecifikatorVrednost
Tip termometrabrezkontaktni termometer, brezstični
Tip izdelkatermometer

POSEBNA POZORNOST

Nagrada-nakup

Opis

2091 - Brezstični termometer

Majhen in do uporabnika prijazen termometer, ki lahko zahvaljujoč najnovejši tehnologiji IR izmeri temperaturo telesa ali predmeta brez neposrednega stika.

S termometrom lahko torej na higienski način izmerite temperaturo svojega malčka, ne da bi ga pri tem zbudili. Meritve temperature so natančne na 0,2 stopinje, izražene pa so lahko v °C ali °F.Ker ima termometer osvetljen zaslon LCD, ga lahko zlahka uporabljate tudi v temi. Termometer ima funkcijo varčevanja z baterijo, ki omogoča samodejen izklop po 30 sekundah nedelovanja. Opremljen je s kazalnikom baterije in alarmom za vročino.

Ta naprava za delovanje potrebuje dve alkalni bateriji AA.

Uporabnik lahko spreminja temperaturo odčitavanja med Celzijem in Fahrenheitom, vklopi ali izklopi piskanje, nastavi alarmno vrednost, nastavi vrednost odstopanja in spremeni način merjenja za človeško telo ali predmete.

Odčitavanje temperature v načinu za človeško telo se pridobi iz dinamičnega kompenziranja temperature okolja in temperature površine čela.

Način za merjenje temperature predmeta je namenjen za preskušanje temperature površine predmeta. Temperatura, odčitana s čela v tem načinu, je samo temperatura površine kože in ne temperatura telesa.
Z nastavitvijo odstopanja lahko prilagodite vrednost merjenja od 0 °C do 3,0 °C glede na razdaljo merjenja, temperaturo okolice, razliko v koži itd. Privzeta vrednost je 0,8 °C.

Primer: če naprava prikaže temperaturo telesa 36,2 °C, ko bi ta morala biti 37,0 °C, uporabite funkcijo »F-2« za nastavitev vrednosti na 1,6 °C, nakar bi morala biti prikazana vrednost 37,0 °C.

Strokovna podpora in verodostojnost zapisanega

Vsebina in opis na tej strani je pod nadzorom farmacevtov in ostalih strokovnih sodelavcev.

Posodabljanje zapisov na strani je pod nadzorom: Lukanc Tomaž & Lukanc Maja mag. farm. Strokovni pregled informacij na strani: Lukanc Maja mag. farm. & Lukanc Tanja mag. farm.

V kolikor želite prijaviti napako ali nedoslednost na strani, ki ste jo morebiti opazili, lahko to naredite s klikom na ta link.

Ocene in mnenja

maja; | 29. 04. 2020 17:02
Nuvita 2091 brezstični termometer
Nuvita 2091 brezstični termometer smo naročili ob uvedbi ukrepov zaradi epidemije COVID-19. Merjenje temperature smo uvedli ob prihodu zaposlenih in zunanjih sodelavcev na vhodu v poslovno zgradbo. Termometer je izpolnil vsa pričakovanja. Deluje brezhibno, za rokovanje je enostaven in omogoča merjenje temperature brez neposrednega stika, kar je bilo ključno pri odločanju za nakup. Nakup termometra priporočamo.

Priloge

Ali ste vedeli

Članki

Spletne vsebine

Normalna in povišana telesna temperatura - OTROCI!

Otrok kašlja, njegovo telo pokrivajo rdeči madeži, skelijo ga oči. Morebiti ima celo povišano temperaturo! Posamezni simptomi so značilni za določeno bolezen in se kot deli sestavljanke zlagajo v tipično sliko bolezni: otrok se je lahko nalezel... preberi več...

Kupili so tudi

Kupci, ki so kupili to postavko so kupili tudi
Specifikacije izdelka
SpecifikatorVrednost
Tip termometrabrezkontaktni termometer, brezstični
Tip izdelkatermometer

Prijava na e-novice

Spremljajte naše e-novice in bodite obveščeni o ugodnostih in promocijskih bonih, s katerimi lahko prihranite.