Nuvita 2091 brezstični termometer, 1 set

Majhen in do uporabnika prijazen termometer, ki lahko zahvaljujoč najnovejši tehnologiji IR izmeri temperaturo telesa ali predmeta brez neposrednega stika. Majhen in do uporabnika prijazen termometer, ki lahko zahvaljujoč najnovejši tehnologiji IR izmeri temperaturo telesa ali predmeta brez neposrednega stika.
944351 21749
Brezplačna poštnina!

Ocene in mnenja

Število ocen izdelka: 1
Ocena izdelka:
maja **** 29. 04. 2020 17:02
Nuvita 2091 brezstični termometer smo naročili ob uvedbi ukrepov zaradi epidemije COVID-19. Merjenje... Preberi več
Oglejte si vsa mnenja Dodajte vašo oceno

Opis

2091 - Brezstični termometer

Majhen in do uporabnika prijazen termometer, ki lahko zahvaljujoč najnovejši tehnologiji IR izmeri temperaturo telesa ali predmeta brez neposrednega stika.

S termometrom lahko torej na higienski način izmerite temperaturo svojega malčka, ne da bi ga pri tem zbudili. Meritve temperature so natančne na 0,2 stopinje, izražene pa so lahko v °C ali °F.Ker ima termometer osvetljen zaslon LCD, ga lahko zlahka uporabljate tudi v temi. Termometer ima funkcijo varčevanja z baterijo, ki omogoča samodejen izklop po 30 sekundah nedelovanja. Opremljen je s kazalnikom baterije in alarmom za vročino.

Ta naprava za delovanje potrebuje dve alkalni bateriji AA.

Uporabnik lahko spreminja temperaturo odčitavanja med Celzijem in Fahrenheitom, vklopi ali izklopi piskanje, nastavi alarmno vrednost, nastavi vrednost odstopanja in spremeni način merjenja za človeško telo ali predmete.

Odčitavanje temperature v načinu za človeško telo se pridobi iz dinamičnega kompenziranja temperature okolja in temperature površine čela.

Način za merjenje temperature predmeta je namenjen za preskušanje temperature površine predmeta. Temperatura, odčitana s čela v tem načinu, je samo temperatura površine kože in ne temperatura telesa.
Z nastavitvijo odstopanja lahko prilagodite vrednost merjenja od 0 °C do 3,0 °C glede na razdaljo merjenja, temperaturo okolice, razliko v koži itd. Privzeta vrednost je 0,8 °C.

Primer: če naprava prikaže temperaturo telesa 36,2 °C, ko bi ta morala biti 37,0 °C, uporabite funkcijo »F-2« za nastavitev vrednosti na 1,6 °C, nakar bi morala biti prikazana vrednost 37,0 °C.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Nuvita Nuvita
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja