Nuvita termo posodica za shranjevanje, 350 mL

Termo posodica za shranjevanje živil z kapaciteto 350 ml je izredno vzdržljiva in enostavna za čiščenje ter odporna proti bakterijam, saj je izdelana iz nerjavečega jekla. Termo posodica za shranjevanje živil z kapaciteto 350 ml je izredno vzdržljiva in enostavna za čiščenje ter odporna proti bakterijam, saj je izdelana iz nerjavečega jekla.
445401 21747

Ocene in mnenja

Opis

Termo posodica za shranjevanje živil z kapaciteto 350 ml je izredno vzdržljiva in enostavna za čiščenje ter odporna proti bakterijam, saj je izdelana iz nerjavečega jekla.

Preprečuje spreminjanje hranilnih vrednosti živila, ki jo vsebuje, ne spremeni okusa hrane in tudi po številnih uporabah ne ohranja nobenega vonja. Brez BPA. Zagotavlja odlično toplotno izolacijo do 10 ur zaradi dvojen toplotne izolacijske strukture, ki je sestavljena iz dveh aluminijastih sten, pri čemer nastane zračni vakuum.

Na ta način zunanja temperatura okolice ne spremeni temperature vsebine. Tudi pokrov ima izolirno strukturo, da ohrani notranjo temperaturo živil ali tekočin. Ta posebna struktura tudi preprečuje, da bi posoda ustvarila kondenzacijo in ni prevroča na dotik na zunanji strani v primeru zelo vročih vsebin.

Zahvaljujoč tej funkciji in neprodušnem pokrovu jo je mogoče enostavno shraniti in ne povzročanja razlitja v nahrbtniku ali materinski torbi.

Karakteristike Nuvita termo posodice

o Kapaciteta: 350 ml

o Material: nerjaveče jeklo

o Ne vsebuje BPA-ja

o Ohranja temperaturo do 10 ur

o Izredno vzdržljiva in trajna

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Nuvita Nuvita
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov