Nuxe Bio Beauté obarvan balzam za ustnice vonj breskev, 15 mL

Bio-Beaute by Nuxe je obarva nežen balzam za nego ustnic namenjen predvsem vsem tistim osebam, ki želijo imeti negovane in privlačne ustnice. Bio-Beaute by Nuxe je obarva nežen balzam za nego ustnic namenjen predvsem vsem tistim osebam, ki želijo imeti negovane in privlačne ustnice.
909491 23486

Ocene in mnenja

Opis

Bio-Beaute by Nuxe je obarvan nežen balzam za nego ustnic namenjen predvsem vsem tistim osebam, ki želijo imeti negovane in privlačne ustnice.

Nuxe obnavljajoč balzam vsebuje lahno aromo breskve, njegova prednost pa je, da učinkovito krepi, zaščiti ter obnovi poškodovane ustnice.

Bio-Beaute by Nuxe balzam namreč vsebuje aromo breskve, maslo marelic, karite maslo, ki poškodovano površino ustnic obnovi ter jo zaščiti pred nadalnjimi negativnimi dejavniki iz okolja.

Bio-Beaute by Nuxe balzam  vsebuje tudi oljni ekstrakt organsko pridobljene breskve ter maline, ki zagotavljajo celovito in globinsko negovanje vaših ustnic.

Nepozabni okus breskve in hruške, združeni z izdatnimi notami maline in vanilije so v užitek za vaše brbončice. Mešanica se stopi z ustnicami in nima lepljivega učinka.

Uporaba izdelka Bio-Beaute by Nuxe balzam

Nux-ov balzam za ustnice nanesite na njihovo pocršino v tankem sloju.
Nanašajte le po potrebi.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Nuxe Nuxe
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja