Nuxe Bio Beaute vlažilna krema, 30 mL

krema intenzivno hrani in vlaži suho kožo še 8 ur po nanosu. krema intenzivno hrani in vlaži suho kožo še 8 ur po nanosu.
4743 4743

Ocene in mnenja

Opis

Optimalno vlaženje suhe kože. Obogatena z maslom iz breskev, krema intenzivno hrani in vlaži suho kožo še 8 ur po nanosu!. Koža je nahranjena: 95 %m.

Uporaba

Kremo zjutraj in zvečer nanesite na obraz.
96.6 % vseh rastlinskih izvlečkov je bio izvora.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Tradicionalna kitajska medicina

Feng šuj
Feng šuj je nekaj podobnega kot kitajska medicina z življenjskim prostorom. Z njegovo pomočjo je mogoče odkriti disharmonijo v bivalni okolici ali vrtu in jih s primernimi ukrepi odstraniti. Tako lahko nastane atmosfera, ki skladno s kitajskimi pravili prinese srečo, uspeh in dobro počutje.

Osnovna pravifa imajo bolj malo opravka z hokuspokusom in mistiko. Nasprotno: pravila so najbolj posvetna ter v osnovni strukturi prepričljivo stvarna in logična. Sledi nasvet, kako izbrati prostor za novo trgovino; da bi se po tem orientirali, se je treba nasloniti na gospodarske trgovce in potrebe kupcev. Nujni pa so nasveti glede pisarniškega osebja, pospravljanja delovnega mesta, da jasnosti v okolici sledi tudi jasnost v mislih. Znan je nasvet, da se ne usedemo z rameni na vrata, ampak si vzamemo steno za oporo - nasvet, ki ga popolnoma podpira tudi vsak zahodnjaški psiholog dela. Zaplete se, če bi učitelj feng šuja rad prenesel izkušnje stoletnega nauka na čisto drugačno družbeno ureditev in v tujo kulturo. Zato dajejo moderni učitelji posebno pozornost, da se izkušnje in modrosti prevedejo in po njihovem smislu prenesejo v neko kulturo - ne v njihovi tradicionalno strogi obliki, kjer sobe preobložene s pohištvom in zmaji spominjajo na majhne kitajske restavracije.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Nuxe Nuxe
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja