Nuxe Body deodorant z dolgotrajnim delovanjem, 50 mL

Nuxe Body deodorant za ulčinkovito in podaljšano delovanje je narejen povsem naravno ter je zelo učinkovita zaščita pred prekomernim potenjem ter neprijetnim vonjem. Nuxe Body deodorant za ulčinkovito in podaljšano delovanje je narejen povsem naravno ter je zelo učinkovita zaščita pred prekomernim potenjem ter neprijetnim vonjem.
909505 20246

Ocene in mnenja

Opis

Nuxe Body deodorant za ulčinkovito in podaljšano delovanje je narejen povsem naravno ter je zelo učinkovita zaščita pred prekomernim potenjem ter neprijetnim vonjem. Deodorant Nuxe ne vsebuje alkoholov ali pušča kakršnih koli neprijetnih ter vidnih madežev na vaših oblačilih.
Deodorant Nuxe body je formuliran na način, da zdrži skoci cel dan in ohranja vaše telo sveže in dišeče.

Nuxe body deodorant za telo vsebuje aluminijeve ione, ki vas zaščitijo pred prekomernim potenjem - žleze znojnice se "umirijo" kljub temu pa z deodorantom ne prekrijemo prevelik predel telesa, da bi bil sistem telesnega ohlajanja okrnjen.
Izdele Nuxe deodorant je namenjen za vse vrste kož - tudi tiste najbolj občutljive in zelo razdražene - na primer po depilacijah, epilacijah, pilingih...

Izdelek je mineralne sestave ter učinkovito zmanjšuje potenje. Vonj Nuxe deodoranta je prijeten po pomarančnih cvetovih ter ponuja svež občutek.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Nuxe Nuxe
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja