Nuxe Body Fondant kremni piling za telo, 200 mL

Nežni piling odpravlja nečistoče iz kože. Nežni piling odpravlja nečistoče iz kože.
12806 12806

Ocene in mnenja

Opis

Nuxe Body Fondant kremni piling za telo vsebuje 100% rastlinske delce v različnih velikostih. SKupaj zagotavljajo mehko in gladko kožo, ki se zdi kot prerojena.

Ta nežni piling odpravlja nečistoče iz kože. Pomarančna lupinica in delci ličija ter oreha zagotavljajo temeljit piling učinek. Izvlečki sončnice, koruce in kokosa pomagajo ohranjati hidrolipidni film na koži. Mandljevi in pomarančni cvetovi pomirjajo in mehčajo kožo.

Izdelek je brez parabenov in vsebuje 95% sestavin naravnega izvora.

O liniji Nuxe Body

Nuxe Body linija je linija izdelkov, ki predstavljajo celovito dnevno nego kože v izrazitih dišečih vonjavah.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Šolar na poti do sebe - Oblikovanje osebnosti

Območje stika (meja kontakta) je kot celična membrana, ki varuje celično vsebino in hkrati omogoča stik z okoljem. Membrana npr. preprečuje vdor ali poseganje okolja v vsebino celice, ponuja pa stik za izmenjavo snovi ali energije. Praviloma naj bi kateri koli stik potekal na tem jasno določenem območju oz. točki in naj ne bi posegal v dogajanje ene ali druge strani. Območje stika omogoča varovanje oz. spoštovanje celovitosti posameznika ali dogajanja. Pri tem naj bodo odnosi v polju jasni, saj pomeni vdiranje v polje oz. prestopanje preko območja stika motnjo medsebojnih odnosov. Od značilnosti obeh sodelujočih bo odvisno, kako široko bo območje stika in kakšna bo njegova kakovost. Če gre npr. za dotik, je točka ali območje stika koža. Kakovost dotika ne bo odvisna le od stanja kože, ki je v tem primeru pri obeh organ za stik, ampak tudi od potreb, želja, socialnih vzorcev in drugih lastnosti obeh posameznikov.
Šolar na poti do sebe; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Nuxe Nuxe
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja