Nuxe Body oblikovalni serum za trdovraten celulit, 150 mL

Pojav pomarančaste kože je vidno zmanjšan,stegna so zglajena. Pojav pomarančaste kože je vidno zmanjšan,stegna so zglajena.
900435 12803

Ocene in mnenja

Število ocen izdelka: 1
Ocena izdelka:
Mojca **** 1. 11. 2012 01:00
Super izdelek, zelo prijeten, nežen, čudovit vonj. Izredno hitro se vpije,preprosto razmaže, se ne l... Preberi več
Oglejte si vsa mnenja Dodajte vašo oceno

Opis

Nuxe Body oblikovalni serum za trdovraten celulit ponuja takojšenj učinek glajenja na vseh področjih telesa. Visoko koncentriran serum je znanstvena inovacija, ki ponuja trojno oblikovalno delovanje proti vkoreninjenemu celulitu po celem telesu. Fotokorektivni pigmenti imajo takojšen učinek glajenja na površino kože.

Pojav pomarančaste kože je vidno zmanjšan, lokalizirane nepravilnosti so zmanjšane, stegna so zglajena.

Vsebuje polifenole kakava in rastlinski kofein za razbijanje nakopičenih maščob, mikroalge za spodbujanje razgradnje maščob ter brazilsko mimozo ki pomaga pri oblikovanju pasu, bokov in stegen.

Uporaba

Zjutraj lahko tudi zvečer vsak dan vsaj en mesečni tretma.

O liniji Nuxe BodyNuxe Body linija je linija izdelkov, ki predstavljajo celovito dnevno nego kože v izrazitih dišečih vonjavah.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Šolar na poti do sebe - Oblikovanje osebnosti

Tudi človek že od nekdaj išče stik s seboj in s svojim okoljem, saj je izrazito družbeno bitje. Antropološke gledano se je najprej uveljavljal kot član skupnosti in šele kasneje kot posameznik in osebnost. Življenje v skupnosti je namreč značilno že za sesalce (čredni nagon) in ga je od njih prevzel homo erectus. Človek je torej stvaritev družbe, ne pa družba stvaritev človeka. Človeško družbo lahko brez pridržkov obravnavamo kot svojevrstno celoto, v kateri smo ljudje hkrati člani skupnosti in posamezniki. Stik s seboj potrebujemo tudi zaradi oblikovanja vzorcev oz. miselnih predstavo sebi in okolju, ki so vir asociacij in mišljenja. Od teh vzorcev so odvisni naši odzivi in ravnanja.
Šolar na poti do sebe; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Nuxe Nuxe
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja