Nuxe Creme Fraiche 48-H SOS maska, 50 mL

Nuxe Creme Fraiche 48-H SOS maska maska z vitamini je inovativna maska za regeneracijo in čiščenje z visoko vsebnostjo vitaminov in izvlečkov arnike,rumenega graha, zelenega čaja, kokosa, ki obnavljajo kožno polt in izboljšajo videz kože. Nuxe Creme Fraiche 48-H SOS maska maska z vitamini je inovativna maska za regeneracijo in čiščenje z visoko vsebnostjo vitaminov in izvlečkov arnike,rumenega graha, zelenega čaja, kokosa, ki obnavljajo kožno polt in izboljšajo videz kože.
949485 24095

Ocene in mnenja

Opis

Nuxe Creme Fraiche 48-H SOS maska maska z vitamini je inovativna maska za regeneracijo in čiščenje z visoko vsebnostjo vitaminov in izvlečkov arnike,rumenega graha, zelenega čaja, kokosa, ki obnavljajo kožno polt in izboljšajo videz kože.

Vsebuje tudi ekstrakt mandlja, soje, cveta akacije, ta detoksikacijska maska ​​pa je obogatena tudi z vitamini (ki jih vsebuje tudi ekstrakt oranžne in mandarine). Namen uporabe maske je odstranjevanje nečistoč na površini kože.

Dvakrat učinkovitejše delovanje maske

- Deksifikacijsko delovanje: vsebuje izvleček organskih miratskih listov za odstranitev toksinovna koži in odstranitev odmrlih celičnih fragmentov.
- Čiščenje: koža je očiščena nečistoč v treh stopnjah, zahvaljujoč posebni strukturi tega izdelka, predvsem na račun eteričnih olj pomaranče, limone in mandarine.

Koža je po tretmaju dobro razstrupljena, očiščena vseh nečistoč in madežev, ob enem pa je videti zopet sijoča.

Navodila za uporabo Nuxe Creme Fraiche 48-H SOS maske

Masko nanesite na debelo, pustite delovati cca. 5 minut in vmasirajte v kožo. Preostanek maske se pretvori v prijetno oljno zmes; ob stiku z vodo ta oljna zmes mlečna tekočina, ki omogoča hitro izpiranje s površine obraza.

Uporabite enkrat ali dvakrat na teden.
Ne nanašajte v očesno sluznico.

Dermatološko preizkušena učinkovitost in toleranca. Maska ni komedogena in ne vsebuje parabenov.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Nuxe Nuxe
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov