Nuxe Creme Fraiche Riche 48-urna vlažilno pomirjujoča krema, 50 mL

Nuxe Creme Fraiche Riche 48-urna vlažilno pomirjujoča krema je obogatena 48-urna vlažilna in pomirjujoča krema, ki navlaži predvsem suho do zelo suho kožo ter jo nahrani. Nuxe Creme Fraiche Riche 48-urna vlažilno pomirjujoča krema je obogatena 48-urna vlažilna in pomirjujoča krema, ki navlaži predvsem suho do zelo suho kožo ter jo nahrani.
21813 21813

Ocene in mnenja

Opis

Nuxe Creme Fraiche Riche 48-urna vlažilno pomirjujoča krema je obogatena 48-urna vlažilna in pomirjujoča krema, ki navlaži predvsem suho do zelo suho kožo ter jo nahrani.

Nuxe Riche 48H urna vlažilna krema je prijetne, naravnost osvežilne teksture, konsistenca kreme ne povzroča mastenja, ne povzroča lepljenja ter morebitnega zategovanja kože po absorbciji kreme. Kremna tekstura se takoj prilagodi kožni ter prijetno deluje ter poenoti kožno površino.

Z rastlinskimi mlečki in belimi cvetovi za suho do zelo suho kožo, primerna pa je tudi za občutljiv tip kože, še posebej pa je primerna za onesnaženo okolje, saj kožo intenzivno zaščiti pred delovanjem onesnaževalcev.

Krema je primerna za suho do zelo suho kožo - nanašajte na področje obraza! Krema je primerna za vse starostne skupine od 20 leta starosti naprej. Tretma občutljivek ože je prav tako zelo pomemben in pogosto zaželjen.

Predstavlja resnični vir lepote, saj ta bogata krema zagotavlja-urno vlaženje: okrepi vodne rezerve v koži (8 rastlinskih mlečkov, sok aloe vere) in ohranja optimalni nivo vlage v koži (osočnik).

Pomirja in zmanjšuje občutek neudobja in draženja (beli cvetovi mandljevca in pomarančevca) ter intenzivno hrani (olje makadamije). Koža postane sveža, elastična in polna energije.

Prednost kozmetike Nuxe Creme Fraiche 48-urna Rich intenzivno vlažilno pomirjujoče kreme

  • vsebuje skoraj 93 % naravnih sestavin
  • 48 urno vlaženje kože, kar je tudi dokazano s pomočjo aparatov in testiranja
  • splošno delovanje rastlinskih izvlečkov arnike, rumenega graha, akacije, cveta soje in številnih drugih skrbno izbranih cvetov
  • koža je po nanosu intenzivno pomirjena, regenerirana
  • izboljšano je stanje celičnih struktur v predelu dermisa in usnjice
  • koža je pri kar 100 % uporabnic intenzivno navlažena
  • koža je pri 90 % uporabnic omehčana
  • koža je pri 96 % uporabnic na videz prijetno sijoča in lepa na izgled
  • krema pri 100 % uporabnic bolj udobna

Uporaba Nuxe Fraiche Rich 48H kreme

Kozmetični izdelek nanesite zjutraj in/ali zvečer, še prej pa poskrbite za intenzivno čiščenje kože z dermatološkim milom ali drugim čistilnim sredstvom iz linije Nuxe. Za bolj intenzivno vlaženje pod kremo nanesite serum Creme Fraiche!

Vsebuje 91,4 % sestavin naravnega izvora. Ne vsebuje parabenov!

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Nuxe Nuxe
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov