Nuxe Creme Merveillance Enrichie obogatena krema za intenzivno korektivno delovanje proti gubam, 50 mL

Deluje tako, da s klinično dokazanimi učinki rastlin zmanjšuje vse parametre globokih izraznih gub Deluje tako, da s klinično dokazanimi učinki rastlin zmanjšuje vse parametre globokih izraznih gub
260835 3224

Ocene in mnenja

Opis

Za zelo suho kožo

Dnevna in / ali nočna nega
Obogatena različica Creme Merveillance® poskrbi za intenzivno hranjenje suhe kože in ji z rastlinskimi olji Inca Inchi, marule in lešnika povrne udobje in prožnost.

Rezultat:

Zmanjšan pojav vidnih izraznih gub. Koža je prožna in sproščena.

Merveillance

Zgladite vidne izrazne gube - med 35. in 45. letom - 4 ekskluzivni patenti!

Po 35. letu starosti postanejo izrazne gube vse bolj izrazite. Za povrnitev mladosti in zglajeno kožo Merveillance , ki je rezultat strokovnega znanja in raziskovanja intenzivno deluje na vidne izrazne gube, obnavlja strukturo in volumen kože.

Ste izbrali napačno linijo?

Nuxe linija po 25. letu >>
Nuxe linija po 35. letu >>
Nuxe linija po 45. letu >>
Nuxe linija po 55. letu >>

Priloge

Dodatni opis

Krema Merveillance Enrichie
ZAPOLNI, ZGLADI IN ZRAVNA GLOBOKE IZRAZNE GUBE

Za zelo suho kožo
Naravni učinki
BREZ PARABENA ALI FENOKSIETANOLA
Ta obogatena krema z intenzivnim korektivnim faktorjem deluje tako, da s klinično dokazanimi učinki rastlin zmanjšuje vse parametre globokih izraznih gub (njihovo število, površino in dolžino).
Blagodejni učinki na kožo
Rezultati so opazni že po dveh mesecih: vidno zmanjšanje globokih izraznih gub po številu, po njihovi dolžini in površini.

Vrhunske sestavine
3 EKSKLUZIVNI PATENTI NUXE
Izjemna kombinacija treh rastlinskih učinkovin: semena mimoze in cvetni listi ognjiča kožo močno zgostijo; s korenino sleza in hrastovim izvlečkom pa ta krema kožo v trenutku zgladi. Vsebuje rastlinska olja, ki suhi koži povrnejo dobro počutje.

Ali je primerno zame?
Primerno je za zelo suho kožo ali kožo, ki je v slabem stanju. Idealno za ženske, stare 35-40 let, z globokimi izraznimi gubami.

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Biopsihosocialna medicina

Predstavitev telesa kot stroja in zdravja kot tovarne nista le skladno s staro organizacijsko logiko, ampak sta tudi skladna s preteklo naravno znanostjo. Moderna umetnost zdravljenja misli in deluje po neki mrežni strukturi. Genetsko določitev, človekovo biografijo in socialno kulturo vidi med seboj prepletena, bolne in zdrave moči pa vplivajo na te odnose.

Bolečine lahko omilimo tako z aspirinom kot tudi z notranjo srečo. Osamljenost in stres zaradi izpitov zmanjšata obrambno moč človekovih krvnih telesc in bakterije postanejo nevarnejše, če obstaja socialna izkoreninjenost. Človekov mentalni odnos vpliva na psihološke zmogljivosti športnika in občutki neposredno spreminjajo kemijo v telesu. Bolniki, ki zbolijo za rakom, imajo z dobrim stikom do drugih ljudi visoke možnosti za preživetje, zdravila placebo pa omogočajo krasno zdravljenje.

To so vsa spoznanja modernega naravoslovja.

Zato nastane v socialni povezavi nova teorija za organizem kot živ sistem. Tako spreminjajoča se človeška medicina potrebuje nove koncepte delovanja. Pripravljenost za nastanek tovrstnih medčloveških odnosov in sposobnost za tovrsten nastanek morata postati za zdravnike pomembno vodilo: zdravnik mora imeti sposobnost, da bolniku zagotovi varnost, zaupanje in sigurnost. Zdravnik in bolnik sta v tem smislu partnerja, sta »producent« in »koproducent« zdravja.

Odnos kot tak najbolje zdravi. Zdajšnja zdravstvena politika naj bi to spoštovala in krepila terapevtsko povezavo med zdravnikom in bolnikom, moč negova Ica in potrebo po negovanju ali terapevta in klienta.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Nuxe Nuxe
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja