Nuxe Huile Prodigieuse OR suho olje z leskom za vsestransko uporabo, 50 mL

Suho olje z zlatim leskom nahrani, popravi in oplemeniti obraz, telo in lase. Suho olje z zlatim leskom nahrani, popravi in oplemeniti obraz, telo in lase.
555622 2124

Ocene in mnenja

Opis

Suho olje z zlatim leskom za vsestransko uporabo

Za obraz, telo in lase
Odbojni biserni delci v tej zlati različici Huile Prodigieuse® podarijo učinek sijaja in privlačnosti, kakršne še niste doživeli.

Rezultat:

Prožna koža, osvetljena s prefinjenim zlatim leskom.

Priloge

Dodatni opis

Naravni učinki
Z neverjetno koncentracijo 15 % rastlinskih olj in vitamina E to suho olje z zlatim leskom (Huile Prodigieuse Or) nahrani, popravi in oplemeniti obraz, telo in lase.
Blagodejni učinki na kožo
Olje za vsestransko uporabo Huile Prodigieuse® Or naredi kožo satenasto mehko. Čutni zlati delci se na koži subtilno bleščijo in ob vsakem gibu poudarjajo njeno lepoto.
Vrhunske sestavine
Strokovna mešanica 4 dragocenih rastlinskih olj (boreč, oljnati izvlečki šentjanževke, sladkega mandlja, kamelije) z združenimi močmi kožo hrani, obnavlja, vlaži in vidno zmanjša strije. Vitamin E pa po drugi strani kožo ščiti pred prostimi radikali. Njegovi ultra-fini zlati delci Nacres Or osvetlijo vse tipe kože in las.
Ali je primerno zame?
Da, primerno je za vse kože ne glede na starost in vrsto las.

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Za in proti cepljenju

Zmeda okrog cepljenja

V zadnjih letih povzroča cepljenje pravo bumfazo. Veliko novih odkritij, kot so cepljenje proti pneumokokom, meningokokom, rotavirusom in noricam je že sprejetih vcepilne programe, okoli sto nadaljnjih cepiv pa je na različnih stopnjah razvoja. V Nemčiji in Avstriji cepijo skoraj vse otroke v dojenčkovi starosti z večkomponentnim cepivom (davica, tetanus, otroška paraliza, hepatitis B in HIB). V prvem letu starosti sledi tudi kombinirano cepljenje z oslabljenimi virusi proti ošpicam, mumpsu in rdečkami; kmalu pa se jim bo pridružilo še cepivo proti noricam.

S povečanjem cepiva in kombinacijo posameznih učinkovin v cepivu se povečuje nevarnost, da postane imunski sistem preobremenjen. Imunski sistem lahko postane od raznolikih svaril razdražen in zamenja sicer nenevarni cvetlični pelod ali celo lastne beljakovine za nevarne klice. Cepiva so poskrbela za velike premike v zdravstvu.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Nuxe Nuxe
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov