Nuxe Huile Prodigieuse suho olje za vsestransko uporabo, 100 mL

V enem samem koraku nežno odišavljeno suho olje hrani, obnavlja in ščiti. V enem samem koraku nežno odišavljeno suho olje hrani, obnavlja in ščiti.
556378 17501

Ocene in mnenja

Število ocen izdelka: 1
Ocena izdelka:
Andreja **** 20. 08. 2012 02:00
Zelo odličen izdelek. Olje, ki je dejansko suho in se ne masti po koži. Zelo praktično za nanos, saj... Preberi več
Oglejte si vsa mnenja Dodajte vašo oceno

Opis

Za obraz, telo in lase

V enem samem koraku nežno odišavljeno suho olje hrani, obnavlja in ščiti. Vsebuje 30-odstotno koncentracijo dragocenih rastlinskih olj (lešnik, makadamija, boreč, šentjanževka, kamelija, sladki mandelj) in vitamin E. Nanesite več kapljic olja na obraz namesto kreme, izdatno nanesite po celem telesu ter na lase, kjer bo delovalo kot hranilna maska
pred šamponiranjem. Uporabljamo ga lahko tudi za izboljšanje strij (delovanje dokazano s kliničnimi testi*). Olje ne vsebuje konzervansov ali silikona.

Rezultat:

Koža, mehka kot saten in svilnati lasje.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Zdravstveni vodnik za vso družino - Nepogrešljiv priročnik za vsa življenjska obdobja

Dobra izobrazba

Izobrazba je ena od najpomembnejših nalog v življenju, saj je najboljše orodje, s katerim se boste lahko uspešno spoprijemali z izzivi, ki so pred vami, in si svobodno ustvarili srečno življenje.

Učenje doma

Ponavadi se moraš za šolo učiti tudi več ur na dan, in to več predmetov hkrati. Marsikdaj se ti učenje lahko zdi nesmiselno. Če te snov ne zanima, se tolaži s tem, da se jo pač moraš naučiti, pozneje pa bo čas še za druge reči. Tako snov se je najbolje preprosto -naguliti-.

Pomembno pa je, da se že v mladosti naučiš odločnosti in vztrajnosti, saj ju boš v sodobnem tekmovalnem svetu še kako potreboval. Življenje zunaj šolskih zidov postaja vse bolj neusmiljeno in tudi ljudje z diplomami danes pogosto težko najdejo zaposlitev.
Zdravstveni vodnik za vso družino; Avtorica: Dr. Miriam Stoppard; Mladinska knjiga Založba d.d., Ljubljana 2007, www.emka.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Nuxe Nuxe
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja

Ključne besede