Nuxe Men Nuxellence Anti-age fluid, 50 mL

<strong>Nuxe Men Nuxellence Anti-age fluid je namenjen modernemu moškemu, saj z uporabo tega inovativnega kozmetičnega izdelka vzdržuje kožo v popolni kondiciji. <br></strong> Nuxe Men Nuxellence Anti-age fluid je namenjen modernemu moškemu, saj z uporabo tega inovativnega kozmetičnega izdelka vzdržuje kožo v popolni kondiciji.
20245 20245

Ocene in mnenja

Opis

Nuxe Men Nuxellence Anti-age fluid je namenjen modernemu moškemu, saj z uporabo tega inovativnega kozmetičnega izdelka vzdržuje kožo v popolni kondiciji.

Nuxe Men Nuxellence Anti-age fluid doseže viden mladosten izgled kož, ki je odvisen tudi od pravilnega delovanja celic. Naj se lepota izgleda moške kože prične v samem bistvu in sicer v DNA ter v mitohondrijih, kjer je središče proizvajanja energije.

Nuxellence MEN nova generacija anti-age nege, z izvlečki dreves hrasta in gabra, semen araukarije in naravno hialuronsko kislino polni kožo z energijo in ji vrača mladosten videz.

Nuxe Men Nuxellence Anti-age fluid vsebuje veliko večino sestavin, ki so povsem naravnega izvora. Kozmetični serum ne vsebuje parabenov, alergenih komponent ter ne deluje komadogeno oziroma ne maši por.

Uporaba Nuxe Men Nuxellence Anti-age fluida

Nuxe Men Nuxellence Anti-age fluid nanesite zjutraj in/ali zvečer - dva krat dnevno. Idealna za uporabo po britju.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Nuxe Nuxe
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja