Nuxe Merveillance serum za zabrisanje gub in prijeten sijaj, 30 mL

<p>Serum za zabrisanje gub in prijeten sijaj.</p>

Serum za zabrisanje gub in prijeten sijaj.

260843 3219

Ocene in mnenja

Opis

Za obraz in predel okoli oči / Za vse tipe kože

Dnevna in / ali nočna nega
Nadvse topljiv serum z visoko vsebnostjo izvlečka hrastovine v trenutku pomladi kožo. Izdatno nanesite po celotnem obrazu, vratu in predelu okoli oči kot podlago enemu od treh izdelkov Merveillance® za nego kože.

Rezultat:

Takojšen učinek mehkobe in zmanjšan pojav vidnih izraznih gub.

Merveillance

Zgladite vidne izrazne gube - med 35. in 45. letom - 4 ekskluzivni patenti!

Po 35. letu starosti postanejo izrazne gube vse bolj izrazite. Za povrnitev mladosti in zglajeno kožo Merveillance , ki je rezultat strokovnega znanja in raziskovanja intenzivno deluje na vidne izrazne gube, obnavlja strukturo in volumen kože.

Ste izbrali napačno linijo?

Nuxe linija po 25. letu >>
Nuxe linija po 35. letu >>
Nuxe linija po 45. letu >>
Nuxe linija po 55. letu >>

Priloge

Dodatni opis

Serum za zabrisanje gub in zdrav sijaj.
Zapolni gube, gladi obnavlja, napne.

Za obraz, vrat in predel okoli oči

Serum vsebuje visoko koncentracijo izvlečkov hrastovine. ki kožo takoj zgladijo in zapolnijo vidne izrazne gube. Obogaten je s korenino sleza in Acmellao, ki napneta kožo. Takoj po nanosu so poteze obraza bolj sproščene, vidni znaki utrujenosti so zmanjšani, koža pa kar sije od mladosti.
UPORABA
Serum nanesite zjutraj in/ali zvečer na popolnoma očiščen obraz, vrat in predel okoli Oči. Uporabljajte ga kot podlago ene izmed 2 Merveillance" krem. Lahko ga uporabljate tudi samostojno, brez kreme.
Popolna nega za moške, ki si želijo napet izgled v pr edelu okoli oči.

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Biopsihosocialna medicina

Napredoval je celosten pristop k bolniku, dopolnjujoča medicina pa je medtem za večino postala sprejemljiva. Že 60 odstotkov zdravnikov z lastno ordinacijo v anketah navaja, da uporabljajo tudi neuradne metode medicinskega zdravljenja. Ordinirajo homeopatijo, uporabljajo magnetno resonanco in eno ali drugo možnost psihoterapije ali svetujejo uporabo Bachove terapije s cvetovi. Klasično naravno zdravilstvo naleti pri bolnikih na zadovoljstvo. Tudi stari dobri Kneipp je sestavni del terapije pri nekaj tisočih zdravnikih, antropozofijo pa uporablja 800 zdravnikov in tri zelo ugledne bolnišnice.

Zasnove so različne, prav tako tudi motivi: marsikateri zdravnik pogleda zlasti na dodatni zaslužek, marsikateri postopek pa mora biti označen kot dvomljiv. Ampak skupina, od katere so skoraj vsi predstavniki alternativnih zasnov, ki le-te uporabljajo kot dopolnilo uradni medicini, združuje celosten pristop k človeku in spoznanje, da se z ozkim razumevanjem tovrstne medicine zdravstvenim težavam modernih industrijskih mest ne more dati smiselnega odgovora.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Nuxe Nuxe
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov