Nuxe Nuxuriance Concentré Redensifiant Anti-Âge Ultra intenzivni serum proti staranju, 30 mL

Intenzivna nega, ki kožo učvrsti, obnavlja in posvetli starostne pege. Intenzivna nega, ki kožo učvrsti, obnavlja in posvetli starostne pege.
556254 2061

Ocene in mnenja

Opis

Kožo učvrsti, obnavlja in posvetli pigmentne madeže

Dnevna in / ali nočna nega
Za obraz in predel okoli oči / Za vse tipe kože
Močan vzpodbujevalec obnove celic vsebuje dvojno koncentracijo treh patentiranih sestavin NUXE, ki so obogatene z metuljastim fižolom in izvlečkom rdeče alge. Serum učvrsti kožo, oslabljeno zaradi hormonskih sprememb, ji vrača polnost in deluje proti pojavu pigmentnih madežev. Nanesite kot podlago za kreme Nuxuriance.

Rezultat:

Koža ponovno pridobi strukturo in polnost, gube so zapolnjene, polt pa je enakomerna in mladostno sijoča.
TESTNO DOKAZANO

Dokazana učinkovitost:

• Učvrstitev - koža je na dotik bolj čvrsta: 86 %**
• Posvetlitev - pigmentni madeži so manj opazni: 76 %*
• Sijaj - sijoča koža: 80 %**
*Test uporabe izpeljan na 21 prostovoljkah z gubami in pigmentnimi madeži, po 56-ih dneh uporabe seruma Sérum Concentré Redensifiant Anti-Âge. Delež prostovoljk, ki se strinja s trditvijo. **Enak test uporabe, s kremo Creme Redensifiante Anti-Âge.

Nuxe Nuxuriance - 7 ekskluzivnih patentov Nuxe

Povrnite čvrstost in pomladite kožo v menopavzi - po 55. letu

Hormonske spremembe po 55. letu hitro poslabšajo kožo - pride do nenadne izgube moči in sijajaj ter pojavijo se pigmentni madeži. Kar 7 Nuxe patentov odlikuje Nuxuriance linijo na področju raziskovanja naravne kozmetike, s čimer dokazano vrača koži čvrstost in polnost in preprečuje pojav pigmentnih madežev

Ste izbrali napačno linijo?

Nuxe linija po 25. letu >>
Nuxe linija po 35. letu >>
Nuxe linija po 45. letu >>
Nuxe linija po 55. letu >>

Priloge

Dodatni opis

Naravni učinki
Intenzivna nega, ki kožo učvrsti, obnavlja in posvetli starostne pege.
Blagodejni učinki na kožo
Koža je ponovno sveža in napeta, kot da bi bila napolnjena od znotraj. Ponovno pridobi strukturo, volumen in debelino. Gube in drobne linije se zmanjšajo. Starostne pege posvetli, zmanjša se njihova velikost in število. Polt je bolj gladka in enakomerna.
Vrhunske sestavine
Kožo obnavlja zahvaljujoč jedru iz patentiranih aktivnih sestavin – rastlinske celice bakau, semena aravkarije, rastlinske celice bakau, korenine maca – skupaj s tetrapeptidom Dermican TM. Dva močna aktivatorja obnavljanja celic – rastlinice rdeče alge, semana vigne aconitifolie - povečata debelino vrhnjice za 22%.
Ali je primerno zame?
Da, če je moja koža zrela in izpostavljena hormonskim spremembam. Idealen po 50. letu.

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Uradna medicina

Resnično ni skoraj nobena od takratnih metod zdravljenja šla skozi objektivno preverjanje. Zelo dolgo so bile tehnike zdravljenja omejene na to, da so bolnikom predpisovali odvaja la, jih pripravili do bruhanja ali do znojenja, jih prestrašili, zabadali ali pa jih mučili s priseski in pijavkami. Mazači so uporabljali kri kuščarjev, krokodiIjo kožo, prašičje zobe in žabjo spermo. In čeprav so uboge bolnike obdelovali s takšnimi metodami, jih je na koncu večina preživela. Zdravniki, pa če so se imenovali šamani, padarji ali vrači, se lahko zahvalijo le učinku placeba. Še v prejšnjem stoletju so bili znanstveni preizkusi različnih metod izpeljani zelo ležerno: brez primerjalne skupine, brez normiranih pogojev, brez preverjanja. Profesorjeva beseda je morala biti dovolj.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Nuxe Nuxe
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov