Nuxe Nuxuriance Ultra fluid krema za obraz, 50 mL

<strong>Nuxe Nuxuriance Ultra fluid krema za obraz je sedaj dobavljiva v odličnem promocijskem pakiranju. </strong> Nuxe Nuxuriance Ultra fluid krema za obraz je sedaj dobavljiva v odličnem promocijskem pakiranju.
928704 17564

Ocene in mnenja

Opis

Nuxe Nuxuriance Ultra fluid krema za obraz je izredna obnovitvena krema, ki je namenjena za zrel tip kože obraza. Je kakor nalašč za negovanje, spodbujanje regeneracije ter sintezo novih kožnih celic. Koža je intenzivno zglajena, hitro regenerirana ter matirana.

Koža je po nekajkratni uporabi kozmetične fluid kreme obnovljena, intenzivno pomlajena, učvrščena, morebitne gube pa postanejo manj vidne in izrazite. Z izjemno hranljivimi sestavinami učvrščuje kožno povrhnjico.

Učinkovanje Nuxe Nuxuriance Ultra fluid kreme za obraz

Nuxe Nuxuriance Ultra fluid krema za obraz ima izrazit učinek na zrelejši tip kože obraza. Koža je po nekajkratnih nanosih izrazito polna in na videz obnovljena. Ten je poenoten ter prijetno matiran.

Sestavine Nuxe Nuxuriance Ultra fluid kreme

Nuxe Nuxuriance Ultra regenerativni serum vsebuje cvetlične note žafrana ter bugenvilije v kombinaciji z ekskluzivnim naravnim kompleksom. Celoten sestav pripomore ter spodbuja nastajanje novih ter regeneracijo trenutnih celic obraza.
Nuxe fluid krema vsebuje tudi morske exo polisaharidne fragmente, ki pripomorejo k regulaciji sebuma, ki odvečno nastaja na površini kože.

Uporaba Nuxe Nuxuriance fluid kreme

Nuxe fluid krema je namenjena vsem tipom kože obraza. Nuxe fluid kremo nanesite na predhodno očiščeno ter tonificirano kožo obraza.

Fluid oziroma emulzija ima izredno lahko teksturo ter je zato primerna za negovanje normalne do mešane kože obraza.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Nuxe Nuxe
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja