Nuxe Nuxuriance Ultra Night nočna krema za obraz, 50 mL

<strong>Nuxe Nuxuriance Ultra Night nočna krema za obraz je sedaj dobavljiva v odličnem promocijskem pakiranju. </strong> Nuxe Nuxuriance Ultra Night nočna krema za obraz je sedaj dobavljiva v odličnem promocijskem pakiranju.
556246 18027

Ocene in mnenja

Opis

Nuxe Nuxuriance Ultra Night nočna krema za obraz je izredno regenerativna krema, ki je namenjena za zrel tip kože obraza. Je kakor nalašč za negovanje, spodbujanje regeneracije ter sintezo novih kožnih celic.

Koža je po nekajkratni uporabi kozmetičnega pripomočka obnovljena, preko noči intenzivno pomlajena, učvrščena, morebitne gube pa postanejo manj vidne in izrazite.  Z izjemno hranljivimi sestavinami, ki so primerne predvsem za nego suhe do zelo suhe kože obraza vrača koži popolno udobje.

Učinkovanje Nuxe Nuxuriance Ultra Night nočne kreme za obraz

Nuxe Nuxuriance Ultra Night nočna krema za obraz ima izrazit učinek na zrelejši tip kože obraza. Koža je po nekajkratnih nanosih izrazito polna in na videz obnovljena. Koža je na videz izrazito polnejša ter nahranjena.

Sestavine Nuxe Nuxuriance Ultra Night nočne kreme

Nuxe Nuxuriance Ultra Night nočna krema vsebuje cvetlične note žafrana ter bugenvilije v kombinaciji z ekskluzivnim naravnim kompleksom. Celoten sestav pripomore ter spodbuja nastajanje novih ter regeneracijo trenutnih celic obraza.
Izvečke korenin samega žafrana vsebuje snovi, ki pripomorejo k normalizaciji ali celo ustavitvi delovanja encima tirozinaze, ki je zaslužen za nastajanje pigmentnih madežev.

Nuxe Nuxuriance Ultra Night nočna krema vsebuje tudi ekstrakt kaktusa opuncije, kar preko noči spodbuja odstranjevanje morebitnih odmrlih celic obraza.

Uporaba Nuxe Nuxuriance Ultra Night nočne kreme

Nočna Nuxe bogata krema je namenjena vsem tipom kože obraza. Kremo nanesite na predhodno očiščeno ter tonificirano kožo obraza.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Nuxe Nuxe
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja