Nuxe Poudre Éclat Prodigieux bronast puder v kamnu za vsestransko uporabo, 25 g

Poudari lepoto obraza in telesa. Poudari lepoto obraza in telesa.
556459 2020

Ocene in mnenja

Opis

Za obraz in telo / Za vse tipe kože

Polepša vse tipe kože in vse odtenke polti. Optični korekcijski pigmenti ujamejo svetlobo in skozi vse leto skrbijo za prijeten sijoč videz. Bronzer, bogat z mikrobisernimi pigmenti, polt zgladi in ji povrne sijaj, hkrati pa z vitaminom E kožo ščiti pred zunanjimi vplivi.

Rezultat:

Sijoče polepšana koža.

Priloge

Dodatni opis

Naravni učinki
Droben čudež kozmetike - ta svetlobni prah polepša vse tipe kož in vse barve polti. Poudari lepoto obraza in telesa.
Blagodejni učinki na kožo
S tem pudrom premazana koža ponovno zablesti. Porjavitev se obnovi in postane naravno enakomerna.
Vrhunske sestavine
Optični korekcijski pigmenti močno privlačijo svetlobo in zagotovijo takojšen lep videz. Mikrobiserni pigmenti v trenutku osvetlijo polt.
Ali je primerno zame?
Da, za vse starosti in tipe kože.

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Uradna medicina

Podobno se je dogajalo pri presoji, da starejšim moškim primanjkuje hormonov. Po več desetletjih predpisovanja preparatov s hormonskimi nadomestki za ženske po menopavzi je kemijsko usmerjena medicina doživela največji poraz: izsledki pri Womens Health Initiative (WHI), veliki raziskavi, v kateri je sodelovalo več kot 16.000 žensk, ki so prejele preparat s hormonskim nadomestkom ali neučinkovit placebo, so leta 2001 pod velik vprašaj postavili celoten koncept hormonskih nadomestkov kot nevaren mega poizkus. Pri skupini, ki je prejela hormonski nadomestek, je prišlo do 25 odstotkov več pojavov raka dojke, poleg tega pa se je tveganje, da bi se razvil pljučni rak, zvišalo za 113 odstotkov. Pripetilo se je 41 odstotkov več kapi in 29 odstotkov več srčnih infarktov. Na pozitivni strani so vodje raziskave lahko označili le zaščitno funkcijo pri kostnih zlomih. Skupno pa je izid izpadel negativno. Terapija s kombinacijo estrogena in gestrogena na dolgi rok bolj škoduje kot pa pomaga.

Ne dolgo za tem pa so se pojavile raziskave, ki s hormonskim nadomestkom povezujejo tudi večje tveganje, da bi zboleli za Alzheimerjeva boleznijo.

Kajenje in premalo telesne aktivnosti sta danes edina faktorja tveganja, ki sta dokazana v številnih raziskavah in veljata med znanstveniki za najbolj nesporna.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Nuxe Nuxe
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja