Nuxe Reve De Miel visage ultra reconfortante pomirjujoča nočna krema, 50 mL

Nuxe Creme Visage Ultra-Reconfortante Nuit je nočna, izjemno pomirjujoča krema za obraz, primerna za suho in občutljivo kožo. Nuxe Creme Visage Ultra-Reconfortante Nuit je nočna, izjemno pomirjujoča krema za obraz, primerna za suho in občutljivo kožo.
803286 18505

Ocene in mnenja

Opis

Nuxe Creme Visage Ultra-Reconfortante Nuit je:

- primerna za suho in občutljivo kožo,
- nočna izjemno hranljiva in obnavljujoča krema za obraz.

Delovanje:

Luksuzna kremna tekstura se vpija v kožo in obnovi lipidni sloj.

Vsebuje:

olje sončnic, ceramide, med in arganovo olje, ki spodbujajo regeneracijo kože. Z uporabo Nuxe Medena nega nočne kreme se boste prebudili s kožo, sijočo od energije.

Uporaba:

kremo nanesite zvečer na temeljito očiščeno kožo obraza in vratu.

Reve de Miel

Hrani in zaščiti kožo celotne družine

Razkošna linija izdelkov na osnovi medu hrani in pomirja vašo kožo z bogatim sončničnim oljem in karitejevim maslom, ki sta zaradi svojih neželenih sestavin primerna za celotno družino!

Nekaj resnično iskrenega, zares sladkega, celo pravljičnega...

Med je eden izmed najbolj čudežnih darov narave. Miljoni čebel marljivo nabirajo cvetni prah in ga z veščino, ki je v laboratorijih ni mogoče ponoviti, predelujejo v sladko hranilo in zdravilo!

Sestavine

Derivat sončničnega olja je bogat z linolno kislino in ima izjemne hranilne in vlažilne lastnosti, ki so bistvene za suho kožo.Stimulira naravno sintezo 3 lipidov: ceramidov, holesterola in sfingolipido
Karitejevo maslo pomiri kožo, jo mehča in odpravi občutek zategovanja. Je izjemno bogato z nenasičenimi maščobnimi kislinami in vitamini.
Arganovo olje vsebuje 80% nenasičenih maščobnih kislin. Ta edinstven sestav povrne prosžnost koži in jo pomiri.
Akacijev med - akacijevi svetovi nudijo nežno obarvan, fin in okusen med. Bogat s sladkorji, obnavljain krepi kožno bariero in ako izboljša zaščito pred agresivnimi dejavniki iz okolja in dehidracijo.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Zdravstveni vodnik za vso družino - Nepogrešljiv priročnik za vsa življenjska obdobja

Prehlad

PREHLAD JE NAJPOGOSTEJŠA OKUŽBA ZGORNJIH DIHAL, NOSU IN ŽRELA. POVZROČAJO GA ŠTEVILNI VIRUSI, DOSLEJ JE ZNANIH ŽE NAJMANJ DVESTO RAZUC:NIH POVZROČITElJEV.

Virusi, ki povzročajo prehlad, se zlahka širijo s kužnimi kapljicami nosnega in žrelnega izločka. Prehlad se najpogosteje prenaša z neposrednim stikom znosnim izločkom obolelega prek kože na rokah ali različnih predmetov, ki so prišli v stik z bolnikom. Prehlad sam po sebi ni huda bolezen, lahko pa se zaradi njega razvijejo okužbe spodnjih dihal pri bolj ogroženih osebah, kot so dojenčki in bolniki s kroničnim pljučnim obolenjem.

Prehladna obolenja se pojavljajo vse leto, vendar so pogostejša jeseni in pozimi. V Evropi in Severni Ameriki vsaka druga oseba vsaj enkrat na leto zboli za prehladom. Otroci zbolijo pogosteje kot odrasli, ker še niso razvili odpornosti proti najpogostejšim virusom, poleg tega se ti vvrtcih in šolah zelo hitro širijo.
Zdravstveni vodnik za vso družino; Avtorica: Dr. Miriam Stoppard; Mladinska knjiga Založba d.d., Ljubljana 2007, www.emka.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Nuxe Nuxe
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov