Nuxe Rosa Demascena nežni piling za obraz, 75 mL

Nuxe Rosa Demascena nežni piling za obraz vsebuje delce oreha in izvlečke semen ličija, ki gladijo površino kože in odstranjujejo odmrle kožne celice. Nuxe Rosa Demascena nežni piling za obraz vsebuje delce oreha in izvlečke semen ličija, ki gladijo površino kože in odstranjujejo odmrle kožne celice.
909521 18817

Ocene in mnenja

Opis

Nežni piling za obraz:

- gladi površino kože in odstranjuje odmrle kožne celice.

Vsebuje:

* delce oreha in izvlečke semen ličija.

* rožna voda cvetov Rose Damascene alantoin in rastlinski glicerin pomirjajo in mehčajo kožo, cvetna vodica rožmarina pa globinsko čisti in prečiščuje ten.

* 95% sestavin naravnega izvora s 100% naravnimi piling delci. Namenjeno vsem tipom kože.

Delovanje:

Sestava linije za čiščenje ponuja izjemno toleranco na vseh tipih, tudi na občutljivi koži. Rastlinska čistilna baza s kokosom in oljem bombažnih semen ščiti hidrolipidni sloj kože. Rožna voda cvetov Rosa Damascena je bogata z aktivnimi molekulami, ki nežno pomirjajo in mehčajo občutljivo kožo obraza.

Ph vrednost je prilagojena kožni, formule pa ne vsebujejo mil, alkohola, parabenov ali fenoksietanola.

Hipoalergeno.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Zdravstveni vodnik za vso družino - Nepogrešljiv priročnik za vsa življenjska obdobja

KAJ JO POVZROČA?

Že manjša, nenevarna anatomska posebnost lahko poveča nagnjenost k okužbam. Dokažemo jo lahko s posebnim slikanjem ledvic. Okužbo lahko povzročijo bakterije, ki v sečila vstopijo skozi sečnico (po kateri urin odteka iz meluuja).

Pogosto pride do šiljenja okužbe iz mehurja. Okužbe sečil, torej tudi pielonefritis, so pogostejše pri ženskah, saj je njihova sečnica krajša od moške, njeno zunanje ustje pa bližje zadnjični odprtini, kar poveča možnost okužbe. Do prenosa bakterij iz analnega predela v sečila lahko pride med spolnim odnosom ali pa med brisanjem okolice zadnjika po odvajanju blata od zadaj naprej.
Zdravstveni vodnik za vso družino; Avtorica: Dr. Miriam Stoppard; Mladinska knjiga Založba d.d., Ljubljana 2007, www.emka.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Nuxe Nuxe
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja