Nuxe Sun slastna dišeča vodica za telo, 100 mL

Nuxe sun slastna dišeča vodica je kozmetičen izdelek, narejen predvsem za uporabo po sončenju ter primeren za nežno žensko kožo, ki jo razvaja s prijetnimi notami po poletju. Nuxe sun slastna dišeča vodica je kozmetičen izdelek, narejen predvsem za uporabo po sončenju ter primeren za nežno žensko kožo, ki jo razvaja s prijetnimi notami po poletju.
15452 15452

Ocene in mnenja

Opis

Nuxe Sun slastna dišeča vodica je kozmetičen izdelek, narejen predvsem za uporabo po sončenju ter primeren za nežno žensko kožo, ki jo razvaja s prijetnimi notami po poletju.

Prijetna aroma Nuxe Sun je primerna za vse kožne tipe, nanesete lahko na kateri koli predel telesa. Uporabite po potrebi, še posebej kadar ste v romantičnem objemu vaše boljše polovice.

Nuxe Sun slastna dišeča vodica nudi prijete nežen vonj po poletju, vašo kožo prijetno osveži ter jo razvaja.

Vrhunske sestavine Nuxe Sun slastna dišeče vodice

Prijetno aromatično dišavo sestavljajo predvsem note pomaranče in petitgrain - oplemenitena pa je tudi s prijetno aromo po kokosu; razvajala pa vas bo tudi aromatična esenca tahitijske gardenije ter sončen akord vanilije in mošusa razvajajo vašo kožo in jo ovijejo v sončno tančico parfuma.

Parfumska vodica je primerna za prav vse tipe kože, ne povzroča fotosenzibilizacije.

Uporaba Nuxe Sun dišeče vodice

Prijetno dišečo vodico razpršite po predelu telesa. Ne vnašajte v sluznice ali na poškodovano kožo telesa.

Predlog rutine Nuxe Sun

Ko se vaša koa izpostavlja soncu je pogosto osušena ter "opustošena" - v te namene uporabite Nuxe Sun šampon, ki je namenjen negovanju kože in tudi lasišča. Ker so ponavadi na udaru tudi lasje in lasišče je pomembno, da po izpostavljanju močni UV svetlobi regenerirate lase tudi z Nuxe šamponom.

Ritual zaključite s slastno dišečo vodico, ki bo v vas vzbudila vse čute in vas popeljala v brezskrbne, poletne dni. Sončna dišava, ki vas bo zasvojila - sladka pomaranča, tahitijska gardenija in vanilija.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Nuxe Nuxe
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov