x
Vse kategorije
Odganjalec škodljivcev - industrijski LS 927, 1 odganjalec
Odganjalec škodljivcev - industrijski LS 927, 1 odganjalec
Oceni izdelek in zasluži
0.0 0

Odganjalec škodljivcev - industrijski LS 927, 1 odganjalec

Proizvajalec: Matura d.o.o
Odganjalec škodljivcev s pomočjo visoke frekvence odganja veliko večino škodljivcev.
Cena: 47,20 €
Vprašaj nas
Specifikacije izdelka
Specifikator Vrednost
Tip izdelka naprava
Namen odganja
Težava škodljivi organizmi

POSEBNA POZORNOST

Nagrada-nakup

Ocene in mnenja

Opis

Odganjalec škodljivcev s pomočjo visoke frekvence odganja veliko večino škodljivcev.

Karakteristike odganjalca

  • za različne škodljivce
  • pokriva do 260°
  • napajanje na električno energijo
  • avtomatsko delovanje

Delovanje industrijskega odganjalca škodljivcev

Če imate težave s škodljivci in bi se jih radi znebili brez pretiranega napora, preizkusite odganjalec škodljivcev LS 927. Priročna elektronska naprava deluje avtomatsko in tako prepreči bivanje škodljivcev v vaših prostorih. Učinkovito odganja glodalce (miši, podgane, polhe, kune, veverice), hrošče, netopirje in večino plazečih in letečih insektov (bolhe, klope, mravlje, pajke).

Deluje s pomočjo visokih frekvec, ki z valovanjem delujejo na živčni sistem škodljivcev. To je za njih izjemno neprijetno, hkrati pa jim onemogoča medsebojno komuniciranje, prehranjevanje ter pitje. Posledica delovanja visoko frekvenčnih valov je, da se škodljivci postopoma umaknejo iz področja, kjer jih te frekvence motijo.

Ker se škodljivci in glodalci prehranjujejo do trikrat na dan, se pogosto zadržujejo v naših podstrešnih in kletnih prostorih, kjer si pogosto ustvarijo tudi zatočišče za bivanje. Zato je potrebno elektronski odganjalec škodljivcev namestiti čim bližje bivališču škodljivcev. Tam jih bo motila frekvenca od 30 do 65 kHZ. Z eno napravo boste lahko pokrili do 500 m². Pokrivno območje je odvisno tudi od materialov, pri čemer trši materiali (opeka, zidovi, les), učinkovitost odboja povečujejo, mehkejši (tervol, oblazinjeno pohištvo) pa zmanjšujejo zaradi absorbiranja. Valovanje žal ne prehaja skozi les in zid, zato je namestitev naprave izredno pomembna. V stanovanjskih prostorih jo namestimo le pri odganjanju ščurkov, hroščev, mravelj in pajkov.

Uporaba in namestitev

Odganjalec lahko uporabite tako na stanovanjskih objektih kot tudi poslovnih objektih. Primeren je za počitniške hiše, prikolice, plovila, planinske koče. Deluje tudi na hlevih, gospodarskih poslopljih, skladiščih ter objektih prehrambne industrije.

Odganjalec škodljivcev je najbolje namestiti v kot prostora. Napravo priključite in nato izvedite kontroliranje z rdečim testnim gumbom, ki ga najdete na hrbtni strani naprave. Pravilno delovanje naznanja oster pisk ter rdeča lučka, ki zasveti na prednjem delu naprave. Ko testiranje opravite, zvok izključite s ponovnim pritiskom na gumb.

Glodalci in škodljivci se prehranjujejo dva do trikrat dnevno, večino časa pa preživijo v mirnih in odmaknjenih bivališčih, najpogosteje na podstrešjih, kjer se prehranjujejo. Namen naprave je preprečevanje bivanja glodalcev v prostoru. Nesmiselno je nameščanje naprav v stanovanjskih prostorih, kjer glodalce opazimo, ko prihajajo po hrano. Namestitev mora biti čim bližje bivališča, torej na podstrešju, redkeje v kleteh in prostorih s hrano. V stanovanjskih prostorih jo namestimo le pri odganjanju ščurkov, hroščev, mravelj in pajkov.

Priloge

Ali ste vedeli

Članki

Kupili so tudi

Kupci, ki so kupili to postavko so kupili tudi
Specifikacije izdelka
Specifikator Vrednost
Tip izdelka naprava
Namen odganja
Težava škodljivi organizmi

Prijava na e-novice

Spremljajte naše e-novice in bodite obveščeni o ugodnostih in promocijskih bonih, s katerimi lahko prihranite.