OmegaAid za pse, 250 mL

OmegaAid za pse je inovativni izdelek prve izbire za nadzor kožnih obolenj. OmegaAid za pse je inovativni izdelek prve izbire za nadzor kožnih obolenj.
2022-04-19 24,99 €
456624 9376

Ocene in mnenja

Opis

VETERINARSKI IZDELEK

Izdelek je primeren zgolj uporabi v veterinarske namene (psi,mačke, ptice ipd.). Izdelek ni primeren za humano uporabo. Izdelek odmerjajte v skladu z navodili za uporabo.

OmegaAid za pse je inovativni izdelek prve izbire za nadzor kožnih obolenj.
Omega aid je dopolnilna krmna mešanica namenjena različnim težavam s kožo pri psih in mačkah. Zagotavlja visoko koncentracijo omega 3 (EPA + HDA) ter svetlinovo olje. Vsebuje tudi vitamine A,D, E in biotin, ki so vsi nujno potrebni za vzdrževanje in izboljšanje stanja kože in dlake.

Težave z dlako in kožo

Zdravje kože in dlake je odvisno od vrste in lastnosti maščobnih kislin, ki so na voljo v prehrani. Omega 3 in 6 maščobne kisline so strukturne komponente celičnih membran kože in poleg tega imajo pomembno vlogo pri zmanjševanju vnetnih procesov. Ker telo samo ne more proizvajati teh esencialnih maščobnih kislin, jih moramo živalim zagotoviti v obliki dodatkov.

Kako OmegaAid deluje?

- Izboljša razmerje med omega 3 in omega 6 maščobnimi kislinami, tako da močno poveča zaužitje omega 3 maščobnih kislin,
- Povečanje omega 3 maščobnih kislin v celičnih membranah zmanjša vnetne procese v koži
- Zmanjša vnetne reakcije tako, da prekine cikel draženja, kateri poslabša težave s kožo.

OmegaAid prekine cikel draženja

1. iritacija kože povzroči, da si hišni ljubljenček prične prizadeto mesto praskati
2. suho, luskasto kože s praskanjem še bolj iritirajo in tako se stanje še poslabša
3. razdražena koža privede do dodatnega praskanja, kar povzroči poškodbe mehkih tkiv
4. poškodovana koža se vname, kar zahteva veterinarsko oskrbo in antibiotično terapijo.

Kako hitro bodo vidni rezultati?

OmegaAid spremeni profil celične membrane, kar lahko traja več tednov. Ko dosežemo pravilno razmerje in z uporabo OmegaAid nadaljujemo, dosežemo dolgoročne pozitivne učinke. Študije kažejo, da z dodajanjem omega 3 in omega 6 maščobnih kislin, v obrok mačk in psov, bistveno zmanjšamo eriteme, pruritise in vnetja.

Sestava na 2,5 ml dozo: rastlinsko olje, omega 3 ribje olje 375 mg(EPA 33 mg/ DHA 22 mg), svetlinovo olje 250 mg, janeževo olje 9 mg. Dodatki na 2,5 ml dozo: vitamini in pro-vitamini: vitamin E 4 mg, vitamin D3 (3a671) 1 mg, vitamin A 18 mg, biotin 0,5 µg. Elementi v sledovih: cink glicinat (3b607), 2 mg.
Vsebnost analitskih sestavin: surovi ogljikovi hidrati 1,75 %, surovi proteini 0 %, surova olja in maščobe 98 %, surovi pepel < 0,5 %.
Dajajte dvakratno priporočeno dozo prva 2-3 tedna. Za maksimalno delovanje uporabljajte vsaj še 2 meseca.

Navodila za shranjevanje: Shranjujte v hladnem in suhem prostoru pri 15 do 25⁰C. Hranite zunaj dosega otrok. Ne shranjujte izpostavljeno direktni sončni svetlobi. Samo za živali.

Pred uporabo dobro pretresite.

Odmerjanje

Teža količina dnevno
0 – 10 kg 2,5 ml
10 – 20 kg 5 ml
20 – 30 kg 7,5 ml
Več kot 30 kg 10 ml

Pakiranje: 250 ml

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Trebušni krči pri dojenčku

Trebušni krči pri dojenčku (kolike) so kompleksen simptom ponavljajočih se bolečin v trebuhu pri dojenčkih do treh mesecev starosti. So dobro poznan, vendar slabo razložen fenomen v pediatriji.
Kdaj morajo starši z dojenčkom s trebušnimi krči k zdravniku?
Hud, nepretrgan jok pri dojenčku, ki se pojavi nenadoma in ne preneha, ampak se stopnjuje, pa je v zelo redkih primerih lahko tudi posledica hujših nenadnih bolezni, ki zahtevajo takojšnjo obravnavo pri zdravniku.

Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Animalis Animalis
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov