x
Vse kategorije
Omron CompAIR NE801 KD otroški inhalator
Omron CompAIR NE801 KD otroški inhalator
Oceni izdelek in zasluži
0.0 0

Omron CompAIR NE801 KD otroški inhalator

Proizvajalec: Omron
CompAIR NE-801 KD je novo oblikovan inhalator z uspešno kompresorsko tehnologijo združeno z najsodobnejšim V.T.V. sistemom razprševanja.
Brezplačna poštnina!
Cena: 72,54 €
Vprašaj nas
Specifikacije izdelka
Specifikator Vrednost
Tip izdelka inhalator pripomoček, Medicinski pripomoček

POSEBNA POZORNOST

Nagrada-nakup

Ocene in mnenja

Opis

MEDICINSKI PRIPOMOČEK

V kompletu prejmete brezplačno tudi digitalni termometer Eco Temp Basic.

CompAIR NE-801 KD je novo oblikovan inhalator z uspešno kompresorsko tehnologijo združeno z najsodobnejšim V.T.V. (Virtualna Tehnologija Ventilov) sistemom razprševanja:
- učinkovitost,
- zanesljivost,
- zdravilo v obliki aerosola se razprši tudi v spodnja dihala.

Komu je namenjen inhalator?

Namenjen je predvsem otrokom, čeprav ga lahko uporabljajo tudi odrasli.
V kompletu se nahaja: ustnik, maska za dojenčke in maska za otroke.

Tlak zračnega toka 700 -1060 hPa, velikost delcev (MMAD) 3,0 µm, stopnja razprševanja 0,3 ml/min, kapaciteta posode za zdravilo 7 ml, preostanek raztopine / zdravila 0.7 ml, stopnja iztoka aerosola 0,06 ml/min, iztok aerosola(2 ml, 1% NaF) 0,47 ml, Odstotek aerosola > 5 µm 70 %, zvok 46 db.

Prijazna zasnova:
Inhalator ima rumeno barvo ohišja in dodane figurice na inhalacijskem setu (nasmejani medvedek in veseli zajček) spodbujajo otroško domišljijo. Okrevanje je tako hitrejše in prijetnejše.

3 leta garancije. Inhalator je zelo lahek, tih in izredno enostaven za uporabo.

IZDELEK JE MEDICINSKI PRIPOMOČEK

Pojem medicinskih pripomočkov pokriva vse izdelke, ki se uporabljajo za diagnosticiranje, preprečevanje, spremljanje, zdravljenje in lajšanje bolezni, okvar, invalidnosti, anatomskih funkcij ali fizioloških procesov, za nadzor spočetja in ki svojega glavnega predvidenega namena učinka na človeško telo ne dosega na farmakološki, imunološki ali metabolični način. Pod medicinske pripomočke torej zajemamo vse od navadnih obližev do elektromagnetnih in mehaničnih aparatur za bolnišnično uporabo, kirurških instrumentov ter diagnostičnih testov.

Zaradi narave in lastnosti medicinski pripomoček težko uveljavljate v reklamaciji.

Priloge

Ali ste vedeli

Šolar na poti do sebe - Oblikovanje osebnosti

Mentor naj učene razprave o objektivnem in subjektivnem zadrži zase, mladostnika pa naj spodbuja z vprašanjem: Kako ti doživljaš? Sili naj ga, da se uči doživljati sebe in poslušati drugega, ki morda isto dogajanje doživlja drugače. Prav v tem je njegova človečnost, ko je do drugačnosti drugega strpen in empatičen, tj. sposoben vživljati se v njegov način doživljanja. Moč pesniškega jezika in umetnosti nasploh je v razkrivanju in spodbujanju duha, ki posameznika napravi bolj blagega, razumevajočega in človeškega. Z urjenjem doživljanja ni treba prekrivati razuma, pač pa dopustiti skladnost v odnosih med telesnim, duševnim in duhovnim, ki naj jih uravnava splet okoliščin, ne »objektivna dejstva«.

Tudi pri tej delavnici je priporočljivo, da je vsebina prvega dela stik s seboj, zlasti način doživljanja tega trenutka, skupine, prostora itd. V drugem delu naj mentor brez teoretičnih razglabljanj predstavi vsebino in s spodbujanjem vprašanj preverja zanimanje udeležencev. Duhovnost oz. zavest o sebi naj jim predstavi kot povezovalni (komunikacijski) del osebnosti, ne kot nekaj skrivnostnega, saj smo ljudje pri sporazumevanju še prav posebej subjektivni in je povratno sporočanje le dokaz za sposobnost doživljanja medčloveških povezav.
Šolar na poti do sebe; Založba Didakta - www.didakta.si

Članki

Spletne vsebine

Astma in nosečnost!

Vprašanje: Stara sem 25 let in bi v bližnji prihodnosti rada zanosila. Že od otroštva pa se spopadam z astmo. Jemljem zdravila z glukokortikoidom, ob poslabšanju Ventolin. Že ob manjšem naporu mi piska v pljučih, zato morebitna opustitev zdravil... preberi več...

Skrb za zdravje otroka

Čiščenje otroškega noska Zamašen nosek pri otrocih predstavlja veliko težavo. Še posebej občutna je pri novorojenčkih in dojenih otrocih, ki zaradi oteženega dihanja ne morejo sesati materinega mleka. To posledično pomeni premajhno pridobivanje... preberi več...

Kupili so tudi

Kupci, ki so kupili to postavko so kupili tudi
Specifikacije izdelka
Specifikator Vrednost
Tip izdelka inhalator pripomoček, Medicinski pripomoček

Prijava na e-novice

Spremljajte naše e-novice in bodite obveščeni o ugodnostih in promocijskih bonih, s katerimi lahko prihranite.