One Step HCG Urine Pregnancy Test nosečniški test 10 miU/ml, 10 kom

One Step HCG Urine Pregnancy Test meri prisotnost HCG (nosečniški hormon) v urinu, ki nakazuje možno nosečnost. One Step HCG Urine Pregnancy Test meri prisotnost HCG (nosečniški hormon) v urinu, ki nakazuje možno nosečnost.
905291#10 18142

Ocene in mnenja

Opis

One Step HCG Urine Pregnancy Test meri prisotnost HCG (nosečniški hormon) v urinu, ki nakazuje možno nosečnost. Je hitri in zelo sensitiven 25miU/ml test, ki lahko zazna možno nosečnost že 2dni po spočetju. Vendar je večja verjetnost, da jo bo zaznal šele 4 oz. 6 dni po spočetju.

Klinične raziskave in testiranja so pokazala, da je stopnja zanesljivosti tega testa 99.5%.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Zdravstveni vodnik za vso družino - Nepogrešljiv priročnik za vsa življenjska obdobja

KAKO PRIZADENE ŽENSKE?

Ženske, ki trpijo zaradi vaginizma, se bojijo spolnih odnosov. V sak poskus prodiranja penisajim predstavlja novo ho lečo izkušnjo.

Vaginizern je lahko povezan tudi s pomanjkanjem zanimanja za spolnost, vendar je večina žensk spolno odzivnih in lahko dosežejo orgazem z neposrednim draženjem ščegetavčka. Lahko uživajo v predigri brez poskusa prodiranja penisa.

Diagnozo vaginizrna lahko potrdi zdravnik, ko naredi ginekološki pregled, s katerim izključi možnost zapore, ki onemogoča spolne odnose.
Zdravstveni vodnik za vso družino; Avtorica: Dr. Miriam Stoppard; Mladinska knjiga Založba d.d., Ljubljana 2007, www.emka.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: One step One step
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja