Opsite post-op site lepilna obloga - 9,5X8,5cm, 20 kom

Obliž, ki nudi zaščito post operativnih ran. Obliž, ki nudi zaščito post operativnih ran.
467286 6524

Ocene in mnenja

Opis

MEDICINSKI PRIPOMOČEK
 
Opsite post-op obliž nudi zaščito predvsem post operativnih ran. Uspešno absorbira izloček iz rane, prav tako pa nudi ustrezno zaščito pred vodo in bakterijami. Ob enem omogoča tudi, da je rana ustrezno navlažena, njena porozna sestava pa omogoča prehod odvečne vlage. 

Vsebuje

Visoko vpojn blazinico
Bariero, ki ščiti pred bakterijami in vlago
 
Obliž se ne prilepi na rano. 

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Gibanje za zdravo življenje

Brez odvečnega naprezanja želim biti sposoben spet hitro hoditi ali teči.
Zmogljivost je sposobnost, da se pri naprezanju čim pozneje utrudimo. Pri tem pa ni tako pomembna intenzivnost napora, ampak njegovo trajanje. Čim večja je lastna zmogljivost, tem dlje traja, da se ob naporu utrudimo. Ker telo po navadi ni tako narejeno, da bi se bilo zmožno naprezati neskončno dolgo, se po določenem času utrudi. Če se zmogljivost s pogostejšim gibanjem povečuje, je mogoče vedno daljši čas vzdrževati določeno mero napora. Z vzdržljivostno vadbo se krepi srčno-žilni sistem, ki nam tako storilnost omogoča. Srce je velika mišica in tudi arterije so zgrajene delno iz mišičnega tkiva, ki se ga lahko utrjuje in ki pomaga poživljati presnovo. Zato optimalna vzdržljivostna vadba ugodno vpliva na naše zdravje. Ob hitri hoji, teku ali kolesarjenju se temu povsem posvetite in uživajte ob vsem, kar se dogaja v vašem telesu. Potem vam med gibanjem ne bo nikoli dolgčas.

Za izboljšanje zmogljivosti se ni nujno ukvarjati s športom; kdor najde, kar mu ustreza, bo vztrajal dlje in bo dosegal boljše dosežke.

-. Povečati zmogljivost brez športa.

-. Vzdržljivostne vaje za športne.

Poleg tega je smiselno narediti kaj za boljšo gibljivost, usklajenost in mišično moč; z vzdržljivostno vadbo se krepi srčno-žilni sistem, močne mišice pa poskrbijo za potrebno stabilnost in varno gibanje; gibljivost in usklajenost vam omogočata optimalno rabo moči in preprečevanje poškodb. Zato obstajajo povsem preproste vaje, ki jih lahko vključite v svoj vsakdan, ne da bi se sploh ukvarjali s športom.

- Okrepiti se brez športa.
- Vaje za krepitev za športne ljudi.
- Izboljšati usklajenost.
-.Vaje za usklajenost za športne ljudi.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Smith&nephew Smith&nephew
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja