x
Vse kategorije
Oraflogo pršilo/sprej za ustno votlino, 30 mL
Oraflogo pršilo/sprej za ustno votlino, 30 mL
Oceni izdelek in zasluži
0.0 0

Oraflogo pršilo/sprej za ustno votlino, 30 mL

Proizvajalec: Medicinalis +
Oraflogo pršilo za ustno votlino je izdelek podjetja Medicinalis+ ter je primeren za reučinkovito regeneracijo ustne votline.
Cena: 9,99 €
Vprašaj nas
Specifikacije izdelka
SpecifikatorVrednost
Delovanjeceljenje, regeneracija ustne votline
Mesto uporabeustna votlina
Tip izdelkapršilo, razpršilo, sprej

Koristni video nasveti

Ocene in mnenja

Opis

MEDICINSKI PRIPOMOČEK

Oraflogo pršilo za ustno votlino je izdelek podjetja Medicinalis+ ter je primeren za reučinkovito regeneracijo ustne votline.

Oraflogo pršilo je primeren način za negovanje ter naravnejše celjenje dlesni in prijetnejšo ter hitro rgeneracijo poškodovanih sluznic v ustni votlini.

Prednosti in karakteristike Oraflogo pršilke

  • ima učinkovit ter širši spekter delovanja
  • vsebuje hialuronsko kislinoin sicer v koncentraciji 0,06 %
  • hitra, enostavna ter zelo praktična uporaba pršilnika
  • primerno za na potovanja in za v torbico

Sestavine Oraflogo pršila

  • Hialuronska kislina - deluje kot magnet za vodo in posledično vlaži ter regenerira površino poškodovane ustne sluznice
  • Koencim Q10 - nadomešča izgubljen koencim, ki se s starostjo ne obnavlja, pač pa ga je potrebno nadomeščati
  • izvleček poprove mete - ustno votlino prijetno odišavi ter nudi prijeten dah
  • olje navadnega čajevca - pripore k nadzoru bakterijskih kultur
  • aloe verin izvleček - omogoča intenzivno vlaženje
  • azijski vodni popnjak - pripomore k regeneraciji

Odmerjanje Oraflogo pršilke ter njena uporaba

Pred uporabo pršila poskrbite za ustrezno ustno higieno. Najprej usta dobro umijte, zdrgnite zobovje, odstranite medzobne nečistoče. Po temeljitem čiščenju ustne votline uporabite še Oraflogo spray, ki omogoča hitro regeneracijo poškodovanih predelov kože.

Maksimalno odmerjanje je: 3 krat dnevno po 1 do 2 poprška. Medicinski pripomoček uporabljajte maksimalno 3 do 4 tedne, nakar se glede nadaljnje uporabe posvetujte z zdravniškm osebjem. Prednost uporabe pršila je predvsem enostaven ter zelo enakomeren nanos tekočine.

Delovanje Oraflogo pršila

Pršilo vsebuje hialuronsko kislino in sicer v treh različnih visoko molekularnih oblikah. Prav formulacija pršila omogoča izredno visoko stopnjo absorbcije. Druge pomožne sestavine pripomorejo k lajšanju težav, povezanih z značilnimi boleznimi ustne votline in sicer: gingivitis, stomatitis, rane v ustni votlini, razjede, afte, ki so posledica znižane odpornosti organizma in podobne bolezni.

Pršilo omogoča hitrejše celjenje in enostavnejše tretiranje usntih zapletov, ki jih lahko rešite sami. 

Priloge

Ali ste vedeli

Zdravstveni vodnik za dolgo življenje - težave s srcem

Uravnovesite holesterol

Čedalje več dokazov povezuje visoko raven »slabega« LDL-holesterola in nizko raven »dobrega« HDL-holesterola s težavami s spominom. Enaki ukrepi, kot veljajo za zaščito pred srčnim infarktom in možgansko kapjo, varujejo tudi vaše male sive celice. Študija Univerze Harvard, v kateri so spremljali 4081 žensk, starih 65 let in več, je ugotovila, da so tiste z najvišjo ravnijo »dobrega« HDL-holesterola dosegle najboljše rezultate na testih spomina in miselnih sposobnosti.

V drugih študiji 1037 starejših žensk so imele tiste z najvišjo ravnijo »slabega« LDL-holesterola dvakrat večjo verjetnost za težave s spominom kot tiste z najnižjo ravnijo.

Če razvajate svoj kardiovaskularni sistem - z vsemi ukrepi, ki smo jih navedli že prej - ohranjate velike in majhne krvne žile v možganih bolj prožne in brez oblog, ki mašijo arterije. To pomaga varovati pred vaskularno demenco - upadom miselnih in umskih sposobnosti, do katerega pride, ko možganske celice ne dobivajo več kisika in krvnega sladkorja, ki ga potrebujejo za delovanje.

Ukrotite visok krvni tlak

Nekateri zdravniki so se dolgo bali, da lahko zdravljenje visokega krvnega tlaka pri starejših ljudeh privede do težav s spominom in razmišljanjem. Toda v resnici drži ravno nasprotno. V študiji, ki je spremljala 848 moških od srednjih let pa do visoke starosti, so raziskovalci Tihomorskega zdravstvenega raziskovalnega inštituta v Honoluluju ugotovili, da je bila pri tistih, ki so imeli krvni tlak najdlje pod nadzorom, za 60 odstotkov manjša verjetnost za nastanek demence kot pri tistih, ki jim je krvni tlak ušel izpod nadzora.

Neukročen krvni tlak poškoduje krvne žile v možganih, to pa vodi do nastajanja majhnih krvnih strdkov, ki izstradajo možganske celice hranilnih snovi in potrebnega kisika.

Nadzorujte krvni sladkor

Diabetes podvoji verjetnost za spominske težave pozneje v življenju. Strokovnjaki niso prepričani zakaj, vendar obstaja nekaj dokazov, da lahko kronično vnetje, ki pomaga sprožiti diabetes tipa 2, tudi prispeva h kopičenju vozlov in oblog v možganih, povezanih z Alzheimerjevo boleznijo.
Zdravstveni vodnik za dolgo življenje; Avtorja: Debra Gordon, Sari Harrar; Mladinska knjiga Založba d.d., Ljubljana 2010, www.emka.si

Članki

Kupili so tudi

Kupci, ki so kupili to postavko so kupili tudi

Olynth HA 1 mg/mL pršilo, 10 mL

8,06 €

Nasodren pršilo za nos, 50 mg + 5 mL

13,55 €

Arthrostop gel, 100 mL

12,90 €
Specifikacije izdelka
SpecifikatorVrednost
Delovanjeceljenje, regeneracija ustne votline
Mesto uporabeustna votlina
Tip izdelkapršilo, razpršilo, sprej

Prijava na e-novice

Spremljajte naše e-novice in bodite obveščeni o ugodnostih in promocijskih bonih, s katerimi lahko prihranite.