Oral-B Ultrathin Pro Gum nega dlesni zelo mehka zobna ščetka, 1 ščetka

Oral-B Ultrathin Pro Gum je inovativna zobna ščetka za nežno nego dlesni, saj ima kar 2 krat večjo količino ščetin, ki so izredno nežne ter prijetne.
8946 8946

Ocene in mnenja

Opis

Oral-B Ultrathin Pro Gum je inovativna zobna ščetka za nežno nego dlesni, saj ima kar 2 krat večjo količino ščetin, ki so izredno nežne ter prijetne.

Zobne ščetke so ponavadi formirane tako, da so konci zobnih ščetin plosko odrezane, kar rezultira ponavadi v tem, da je uporaba tovrstne ščetk izredno neprijetna.

Lastnosti Oral-B Ultrathin Pro Gum zobne ščetke

Ščetine zobne ščetke nudijo nežno in pogosto bolj temelito čiščenje zobne sklenine, če čiščenje prierjamo z navadno zobno ščetko s tršmi ščetinami.

Kadar zobe umivate s posebej mehkimi ščetinami le-te zaidejo globlje med zobne interdentalne prostore in posledično bolje očistijo medzobni prostor. Tovrstno čiščenje minimizira nastajanje kariesa in sledečih neprijetnosti, ki sledi neustreznemu čiščenju in odstranjevanju plaka.

Uporaba Oral-B Ultrathin Pro Gum ščetke

Dentalno osebje priporoča redno in pravilno čiščenje zob - priporočajo, da si zobe ščetkate vsaj dvakrat dnevno po 2 minuti.
Svojo zobno ščetko zamenjajte vsake 3 mesece.

Ščetka ni namenjena otrokom, ki bi bili mlajšim od 3 let.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Oral B Oral B
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja