OrganicVet Cat ledvična dieta za mačke, 200 g

OrganicVet Cat ledvična dieta za mačke je prilagojena mačja prehrana . OrganicVet Cat ledvična dieta za mačke je prilagojena mačja prehrana .
18304 18304

Ocene in mnenja

Opis

OrganicVet Cat ledvična dieta za mačke je prilagojena mačja prehrana .

Sestavine OrganicVet Cat ledvične diete za mačke

25 % perutnine, 25 % govedine, 31,9 % mesne juhe, 2 % riža, pšenični otrobi, kalcijev karbonat, kalcijev citrat, 1 % mineralnih snovi, 0,1 % lososovega olja.

Analitične sestavine:

beljakovine 8,0 %, maščobe 9,0 %, surov pepel 2,2 %, surova vlakna 0,8 %, vlažnost 78 %, natrij 0,24 %, kalij 0,22 %, kalcij 0,2 %, fosfor 0,15 %, omega-3 0,03 %.

Prehransko-fiziološki dodatki na kg:

vitamin D3 200 IE, vitamin E 30 mg, cink v obliki cinkovega sulfata (monohidrata) 5 mg, jod v obliki kalcijevega jodata, brezvodni 0,2 mg, tavrin 1.500 mg.

Tehnološki dodatki na kg:

guma cassia 1000 mg.

Priporočila za hranjenje z OrganicVet Cat ledvična dieta za mačke

glejte tabelo na izdelku. Voda naj bo vedno na voljo. Dejanske količine prilagodite starosti, teži in aktivnosti živali.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Zdravstveni vodnik za vso družino - Nepogrešljiv priročnik za vsa življenjska obdobja

Če obstaja tveganje za okužbo s HIV, vam bo zdravnik morda predpisal protivirusna zdravila.

Morda vam bodo predpisali antihiotik za preprečevanje nalezljivih spolnih bolezni, kot sta sifilis in gonoreja. Če obstaja tveganje za zanositev, vam bodo ponudili tabletko za preprečitev spočetja. Z zdravnikom se posvetujte tudi, če pozneje opazite, da vam je izostala menstruacija. Ne dovolite, da vas zdravnik odpravi s pojasnilom, da je možnost okužbe s spolno prenosljivo boleznijo ali zanositve zanemarljiva. Postavite se zase.

Priskrbite si zdravnikovo ime, naslov in telefonsko številko, da ga boste lahko po potrebi poklicali, in ga na to možnost tudi opozorite.

Morda boste morali po šestih tednih opraviti kontrolno preiskavo za ugotavljanje sifilisa in gonoreje ter po treh in šestih mesecih preiskavo za ugotavljanje okužbe s HIV ter hepatitisom Bin C.
Zdravstveni vodnik za vso družino; Avtorica: Dr. Miriam Stoppard; Mladinska knjiga Založba d.d., Ljubljana 2007, www.emka.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: OrganicVet OrganicVet
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov