OrganicVet Dog koza in okra za pse, 400 g

OrganicVet Dog koza in okra za pse je prehrana, ki je zasnovana za pse s preobčutljivostjo na živila in za izločitvene diete. Popolna hrana za pse. OrganicVet Dog koza in okra za pse je prehrana, ki je zasnovana za pse s preobčutljivostjo na živila in za izločitvene diete. Popolna hrana za pse.
18837 18837

Ocene in mnenja

Opis

OrganicVet Dog koza in okra za pse je prehrana, ki je zasnovana za pse s preobčutljivostjo na živila in za izločitvene diete. Popolna hrana za pse.

Sestava prehrane OrganicVet Dog koza in okra za pse

meso in živalski derivati (kozličevina 68 %), zelenjava (okra 2 %), minerali 1 %.

Analitične sestavine:

beljakovine 10,40 %, maščobe 6,00 %, surovi pepel 2,00 %, surove vlaknine 0,30 %, vlaga 76,00 %.

Prehranski dodatki na kg:

vitamin D3 (E671) 200 IU, vitamin E (vseracemni-alfa-tokoferil acetat) 30 mg, vitamin C (E 300) 40 mg, vitamin B1 13 mg, vitamin B2 6 mg, vitamin B6 3 mg, vitamin B12 75 mcg, nikotinamid 17 mg, kalcijev pantotenat 12 mg, folna kislina 0,6 mg, biotin 300 mcg, holin klorid 700 mg, cink v obliki cinkovega sulfata (monohidrat, E6) 15 mg, mangan v obliki mangan-II-sulfata (monohidrat, E5) 3 mg, jod v obliki kalcijevega jodata (brez vode, E2) 0,75 mg.

Priporočila za hranjenje z prehrano OrganicVet Dog koza in okra za pse

glejte tabelo na izdelku. Voda naj bo vedno na voljo. Dejanske količine prilagodite starosti, teži in aktivnosti živali.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Zdravstveni vodnik za vso družino - Nepogrešljiv priročnik za vsa življenjska obdobja

Tumorji mehurja

VSAKA TVORBA V MEHURJU, NENEVARNA (BENIGNA) ALI RAKAVA (MALIGNA), LAHKO POVZROČI POJAV KRVI V URINU.

ČE JO OPAZITE, SE VSELEJ POSVETUJTE Z ZDRAVNIKOM.

Seveda vam zdravnik brez dodatnih preiskav ne bo mogel povedati. ali gre za resno obolenje ali ne. Vsekakor bo želel izključiti maligno raščo. Napotil vas bo na ultrazvocni pregled sečil in intravensko urografijo, specialist pa bo najverjetneje opravil še cistoskopijo, s katero bo pregledal notranjost mehurja. Manjše tumorje lahko odstranimo že med cistoskopijo, bolj razrasle pa zdravimo operativno, s kemoterapijo ali obsevanjem. Zdravljenje majhnih, zgodaj odkritih tumorjev je zelo uspešno.

Akutna, kronična in končna ledvična odpoved

OKRNJENO DELOVANJE OBEH LEDVIC IMENUJEMO LEDVIČNA ODPOVED. RAZVIJE SE LAHKO NENADOMA (AKUTNO) ALI POSTOPNO (KRONIČNA LEDVIČNA ODPOVED).

Kronična ledvična odpoved lahko vodi v nepopravljivo izgubo ledvične funkcije (končna ledvična odpoved), ki lahko ogroža bolnikom življenje, če je ne zdravimo.

Zdravstveni vodnik za vso družino; Avtorica: Dr. Miriam Stoppard; Mladinska knjiga Založba d.d., Ljubljana 2007, www.emka.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: OrganicVet OrganicVet
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja