OrganicVet Molestex šampon, 250 mL

OrganicVet Molestex-šampon deluje kot naravna zaščita pred zunanjimi zajedavci za vse hišne in domače živali. Proti ušem, bolham, klopom, pršicam, njihovim ličinkam in zalegam jajčec. OrganicVet Molestex-šampon deluje kot naravna zaščita pred zunanjimi zajedavci za vse hišne in domače živali. Proti ušem, bolham, klopom, pršicam, njihovim ličinkam in zalegam jajčec.
18842 18842

Ocene in mnenja

Opis

OrganicVet Molestex-šampon deluje kot naravna zaščita pred zunanjimi zajedavci za vse hišne in domače živali. Proti ušem, bolham, klopom, pršicam, njihovim ličinkam in zalegam jajčec.

Naravno zaščito uporabljajte na varen način. Pred uporabo vedno preberite oznako in informacije o izdelku.

Sestava OrganicVet Molestex šampona

voda, naravna olja, rastlinske maščobne kisline in olja (učinkovina: dekanojska kislina, 29 g/ltr).

Napotki za delovanje OrganicVet Molestex šampona

Učinkovine ovijejo zajedavce z oljno plastjo in jih tako zadušijo.

Uporaba OrganicVet Molestex šampona

Dlako živali navlažite z mlačno vodo, šampon porazdelite po dlaki v majhnih količinah in ga vtrite. Po kratkem času delovanja, pribl. 5 minut, temeljito sperite in posušite. Preprečite stik z očmi, smrčkom in notranjostjo ušesa. Ne nanašajte na sveže rane ali na kožo, ki ni v brezhibnem stanju. Če pride šampon v oči, takoj sperite z vodo.                                                     

Priporočilo ob uporabi

Če želite optimalno zaščito, po umivanju živali nanesite na suho kožo Molestex, mesto, kjer žival leži, pa poškropite s sredstvom Bio-insect-shocker.                              

Opozorilo za nevarnost

Izdelek hranite zunaj dosega otrok. V redkih primerih lahko povzroči draženje kože ali oči. Po vdihavanju: ni relevantno. Po dotiku s kožo: če pride do draženja kože, sperite z obilico vode. Umazano, prepojeno obleko slecite in negujte kožo. Če pride do draženja oči, sperite odprto oko z obilico vode. Ob zaužitju pijte veliko vode, posvetujte se z zdravnikom in mu pokažite embalažo ali etiketo. Pred recikliranjem embalažo popolnoma izpraznite. Popolnoma izpraznjena embalaža ni primerna za ponovno uporabo.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Zdravstveni vodnik za vso družino - Nepogrešljiv priročnik za vsa življenjska obdobja

Kronična ledvična odpoved lahko vodi v resne zaplete, na primer zvišan krvni tlak (ki pa je lahko tudi razlog za ledvično odpoved), napredujočo krhkost kosti (osteoporozo) in slabokrvnost, pri kateri je sposobnost krvi za prenos kisika po telesu močno okrnjena.

Z dializo odstranjujemo odpadne snovi in odvečno vodo iz telesa in tako nadomeščamo delovanje obolelih ledvic. Dializno zdravljenje je lahko prehodno. če gre za akutno ledvično odpoved, ali trajno, če gre za končno ledvično odpoved. Ločimo dve obliki dialize: peritonealno dializo, pri kateri filtrimi sistem ledvic nadomešča potrebušnica, in hemodializo, pri kateri kri filtrira aparat.

Peritonealna dializa

Pri peritonealni dializi filtrirni sistern ledvic nadornesti potrebušnica, opna, ki obdaja trebušne organe. Bolniki štirikrat dnevno dorna opravijo tako irnenovano izmenjavo - dializno tekočino, ki so jo v potrebušnično votlino vločili štiri do šest ur prej, izločijo prek katetra, vstavljenega skozi trebušno steno, Dializno tekočino nato nadomestijo s svežo, odstranijo sistem za dializo in nadaljujejo dnevne aktivnosti.

Hemodializa

Pri hemodializi aparat prečrpa bolnikovo kri skozi poseben filter. Kri teče skozi dializno membrano, ki jo obdaja dializna tekočina. Odpadne snovi in voda prehajajo iz krvi v dializno tekočino, prefiltrirana kri pa se vrne v telo.

Če kronična ledvična odpoved privede do končne ledvične odpovedi s trajno in skoraj popolno izgubo ledvične funkcije, bolnik potrebuje trajno zdravljenje z dializo (zgoraj) ali presaditev ledvice.
Zdravstveni vodnik za vso družino; Avtorica: Dr. Miriam Stoppard; Mladinska knjiga Založba d.d., Ljubljana 2007, www.emka.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: OrganicVet OrganicVet
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov