OrganicVet Parasit-stop naravna zaščita pred zunanjimi zajedavci za odrasle male in srednje pse, 3x0.75 mL

OrganicVet Parasit-stop je takojšnja zaščita pred bolhami, ušmi, klopi, pršicami, pred njihovimi ličinkami in zalegami jajčec. OrganicVet Parasit-stop je takojšnja zaščita pred bolhami, ušmi, klopi, pršicami, pred njihovimi ličinkami in zalegami jajčec.
18845 18845

Ocene in mnenja

Opis

OrganicVet Parasit-stop je takojšnja zaščita pred bolhami, ušmi, klopi, pršicami, pred njihovimi ličinkami in zalegami jajčec.

Kožne kapljice za pse OrganicVet Parasit-stop, ki lahko na naraven način hitro in učinkovito spodbujajo zaščito pred zunanjimi zajedavci. Razvili in testirali so jih v sodelovanju z univerzami. Posebna formula, ki vsebuje mešanico margoze, nudi učinkovito zaščito pred bolhami, ušmi, klopi, pršicami, pred njihovimi ličinkami in zalegami jajčec. Zagotavlja do 12 tednov zaščite.
Naravno zaščito uporabljajte na varen način. Pred uporabo vedno preberite oznako in informacije o izdelku.

Sestava OrganicVet Parasit-stop izdelka

Čisto naravno iz 16-% margoze (neem).

Navodila za uporabo OrganicVet Parasit-stop

Sredstva ne nanašajte na poškodovano kožo, na breje ali doječe psice ali pasje mladiče, mlajše od 12 tednov. Le za zunanjo uporabo.

Uporaba OrganicVet Parasit-stop

Med odpiranjem tubico držite navpično in odstranite pokrovček. Razgrnite dlako psa, kot je prikazano na shemi spodaj, in vsebino tubice nanašajte neposredno na kožo na predelu vratu in repa. Vsebino tubice morate popolnoma izprazniti. Naslednji odmerek lahko ponovite po 2 do 4 tednih od prvega nanosa. Ne božajte psa na mestih, kamor ste nanesli sredstvo. Če je pes že okužen z zunanjimi zajedavci, uporabite primereno naravno zaščito. Predhodno lahko psa umijete s šamponom OrganicVet ter zaščitite okolico psa z OrganicVet Bio-insect-shocker. Če se na koži živali pojavijo simptomi draženja, sredstvo prenehajte uporabljati. Če simptomi ne izzvenijo, se posvetujte z veterinarjem.

Opozorilo!

Sredstvo je samo za pse. Shranjujte ga pri sobni temperaturi med 15 in 25 oC. Draži oči. Preprečite stik s kožo in z očmi. Če pride v stik z očmi, takoj sperite odprto oko z veliko vode in poiščite zdravniško pomoč. Ni za uživanje. V primeru zaužitja se posvetujte z zdravnikom in mu pokažite embalažo ali etiketo. Hranite zunaj dosega otrok. Ne božajte psa na mestih, kamor ste nanesli sredstvo. Embalažo popolnoma izpraznite in jo varno odstranite. Popolnoma izpraznjena embalaža ni primerna za ponovno uporabo. Preprečite onesnaževanje okolja. Sredstvo je škodljivo za vodne organizme, lahko povzroči dolgotrajne škodljive učinke na vodno okolje. Ne izpraznite v odtok.                                                                                        

Neto masa/Rok uporabe/Serijska številka: odtisnjena na embalaži.                                                                         

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Zdravstveni vodnik za vso družino - Nepogrešljiv priročnik za vsa življenjska obdobja

Naloga pljuč je dovajanje kisika v telo in odstranjevanje ogljikovega dioksida. Izmenjavo kisika in ogljikovega dioksida med zrakom in krvjo imenujemo respiracija.

Vstopanje in izstopanje zraka poteka prek dihal, ki jih sestavljajo usta, nos, žrelo (farinks), grlo (larinks), sapnik (traheja), sapnici (glavna bronhija) in pljuča.

Naloga obtočil, to je srca in ožilja, pa je, da tkiva oskrbujejo z oksigenirano krvjo (bogato s kisikom) ter v pljuča vračajo deoksigenirano kri (z manjšo vsebnostjo kisika).

Vdihani zrak se v nosu segreje in navlaži, nato pa potuje v pljuča, kjer kisik prek drobnih krvnih žilic preide v kri.

V krvi se veže na hemoglobin v rdečih krvničkah in zatem potuje v srce, ki potiska s kisikom bogato kri po telesu. Obenem se v pljučih iz krvi izloča ogljikov dioksid, ki se iz telesa odstranjuje z izdihanim zrakom.
Zdravstveni vodnik za vso družino; Avtorica: Dr. Miriam Stoppard; Mladinska knjiga Založba d.d., Ljubljana 2007, www.emka.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: OrganicVet OrganicVet
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov