Orly bonder podlak s kavčukom

Veže lak za nohte na nohtno površino in zagotavlja dolgo obstojen nanos. Veže lak za nohte na nohtno površino in zagotavlja dolgo obstojen nanos.
525219 14205

Ocene in mnenja

Opis

Veže lak za nohte na nohtno površino in zagotavlja dolgo obstojen nanos. Ta enkratna formula predstavlja dosežek najmodernejše tehnologije. Lak je obstojen tudi do dva tedna.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Šolar na poti do sebe - Oblikovanje osebnosti

Gibalna neokretnost je med šolarji čedalje bolj pogosta, vzroki zanjo pa so različni. Najmanj pogosti vzroki so motenost razvoja osrednjega živčevja v času nosečnosti, zapleti med porodom ali hitro po njem in bolezni v zgodnjem otroštvu. Včasih je gibalna neokretnost podedovana, največkrat pa je vzrok telesne in miselne neokretnosti lagoden in gibalno tog (hipodinamičen) življenjski slog. Ker gibanje pri šolarju pogojuje tudi razvoj nekaterih učnih sposobnosti, ni naključje, da gibalno neokretni pogosteje kažejo tudi motnje branja in pisanja, zbranosti, zapomljivosti, abstraktnega mišljenja, prostorskih zaznav, ravnotežja, likovnega izražanja, ritma, petja itd. Na čustvenem področju se gibalna neokretnost kaže kot zmanjšana potrpežljivost v stiski, čustvena preobčutljivost, neodločnost, nezaupljivost, plašnost itd.
Šolar na poti do sebe; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Orly Orly
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja