Orly calcium shield zaščita za krhke nohte s kalcijem

Učvrsti tanke, krhke in lomljive nohte ter poskrbi, da se prenehajo cepiti. Učvrsti tanke, krhke in lomljive nohte ter poskrbi, da se prenehajo cepiti.
546798 14201

Ocene in mnenja

Opis

Učvrsti tanke, krhke in lomljive nohte ter poskrbi, da se prenehajo cepiti. Velika količina kalcija nohte učvrsti z zaščitno plastjo. Nohti so močnejši in zaščiteni.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Šolar na poti do sebe - Oblikovanje osebnosti

Vsaka živčna celica je namreč sposobna sestaviti lastni program in po njem delovati. Višje ko leži v osrednjem živčevju, bolj zapleteno nalogo opravlja. Hrbtni mozeg torej uravnava najbolj enostavne čutno-gibalne odzive, ki se jih ni treba učiti, npr. sesanje, žvečenje in požiranje. Predeli možganskega debla, malih možganov in nekaterih centrov v srednjih možganih so npr. odgovorni za položaj ne in obrambne gibe, za ravnotežje in pokončno hojo, česar se otrok najprej nauči. Možganska skorja pa upravlja vse hotene gibe, ročno spretnost in govor, kar dograjujemo vse življenje. Več ko je sinaptičnih preklopov in višje ko segajo v možganih, bolj so gibi zavestni. Človeški možgani kažejo veliko smotrnost, ko številne gibalne odzive iz zavesti umaknejo v gibalni avtomatizem in jih upravljajo nezavedno, refleksno.
Šolar na poti do sebe; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Orly Orly
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja