Orly flash dry kapljice za hitro sušenje laka za nohte

Pospešijo čas sušenja na sveže nalakiranih nohtih in poskrbijo za briljanten sijaj. Pospešijo čas sušenja na sveže nalakiranih nohtih in poskrbijo za briljanten sijaj.
539368 14235

Ocene in mnenja

Opis

Pospešijo čas sušenja na sveže nalakiranih nohtih in poskrbijo za briljanten sijaj. Vsaka kapljica je obogatena s pro-vitaminom B5 in oljem pšeničnih kalčkov, zato so nohti močni, obnohtna kožica pa je negovana. Lak za nohte je zaščiten pred luščenjem, nohti pa so briljantno sijajni.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Šolar na poti do sebe - Oblikovanje osebnosti

Zavest je najvišja stopnja budnosti in povezanosti živčnih celic, ki jo zaradi bujnega razvoja možganov zmoremo doseči šele ljudje. Zavest omogoča prestop iz zaznavanja in spremljanja nekega dogajanja v njegovo doživljanje. To je dejanski prestop iz fizičnega v metafizično, ko se predstave o dogajanjih oblikujejo na podlagi doživetij, ne le na podlagi zaznav. To je že začetek duhovnega v človeku, čeprav je zavest vezana tudi na vzorce iz socialne resničnosti. Ta vezanost je nujna, saj nam omogoča oblikovanje dojemljivih doživetij, ki jih lahko vežemo na bivanje, tj. na prostor in čas (»tukaj in zdaj«). Naše telesno življenje je pač vezano na prostor in čas, sicer ne bi moglo obstajati. Da npr. zdaj stoje, sede ali leže berete to besedilo, ste ga morali pred tem vzeti v roke, še prej pa sem ga moral jaz napisati. Pri tem se sicer zavedate neizprosne ujetosti v prostor in čas, a vam zavest omogoči, da brano besedilo tudi doživljate, ne le razumete.
Šolar na poti do sebe; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Orly Orly
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja