Orly Glosser nadlak s super visokim sijajem

Velika vsebnost Orlyjevega ekskluzivnega sijaja poskrbi za svetleč videz poliranih nohtov. Velika vsebnost Orlyjevega ekskluzivnega sijaja poskrbi za svetleč videz poliranih nohtov.
539376 14228

Ocene in mnenja

Opis

Velika vsebnost Orlyjevega ekskluzivnega sijaja poskrbi za svetleč videz poliranih nohtov. Barve so intenzivne in zaščitene. Čudovit pripomoček pri ustvarjanju artističnih umetnih nohtov.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Šolar na poti do sebe - Oblikovanje osebnosti

Vpliv vzorcev je tedaj največji, zato se ta način učenja nanaša na vzorce, ki so temeljni in oblikujejo osnovne miselne predstave. Tako pridobljeni miselni vzorci so razporejeni v zaporedja, ki so trajna in nespremenljiva. Povezave omogočajo sklepanje, ki ga določa jasen sistem pravil, npr. slovničnih, matematičnih, znanstvenih, pravniških in drugih. To so pravila, ki ne dopuščajo odtenkov ali dvoumnosti, ko je izražanje jasno, vendar miselno omejeno. Tako je npr. 7 x 7 vedno 49, ne glede na okoliščine, in pri dotiku vročega štedilnika se otrok vedno speče, ne glede na okoliščine. Gre torej za jasna zaporedja, kjer sta opredeljenost in natančnost pomembnejši kot doživljanje. Pomembno je, da se otrok nauči iste pojme povezovati v vedno enaka logična sosledja (npr. redno jutranje vstajanje, pospravljanje, ritem prehrane, večerno spanje, doslednost v dogovorih itd.).
Šolar na poti do sebe; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Orly Orly
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja