Orly set za pravo francosko manikiro

Za še bolj prosojen in naraven videz francoske manikire uporabite set za manikiro Beverly Hills. Za še bolj prosojen in naraven videz francoske manikire uporabite set za manikiro Beverly Hills.
14195 14195

Ocene in mnenja

Opis

Za še bolj prosojen in naraven videz francoske manikire uporabite set za manikiro Beverly Hills. Vsebuje 25 Fl Oz/7,3 ml stekleničke Bonder® podlaka, In a Snap nadlaka, Sheer White belega laka za konice in Beverly Hills Plum laka za nohte. Navodila za uporabo so priložena.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Šolar na poti do sebe - Oblikovanje osebnosti

Vsaka od njih zaniha na določen ton, kar se spremeni v električne dražljaje, ki se v možganskih centrih oblikujejo v slušne zaznave. Zvok se na bobniču ojači dvakrat, na slušnih koščicah še trikrat in na ovalnem okencu še tridesetkrat, kar pomeni, da je zvok v polžu stoosemdesetkrat močnejši kot ob uhlju. Preko številnih povezav in preklopov v možganskem deblu in srednjih možganih se tako obogateni vtisi prenesejo preko slušne poti v slušna in govorna središča v skorji velikih možganov. Govor zato hkrati spremljajo čustva in govorica telesa, ki je največkrat bližja resnici kot besedilo, ki prihaja iz ust.
Šolar na poti do sebe; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Orly Orly
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja