Ortho Norm F kapsule in tablete

Za pokritje povečanih potreb po posebnih mikrohranilih v prehrani žensk.<br> Za pokritje povečanih potreb po posebnih mikrohranilih v prehrani žensk.
19278 19278
Brezplačna poštnina!

Ocene in mnenja

Opis

IZDELEK JE PREHRANSKO DOPOLNILO

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Nosečnice, doječe matere ter osebe, ki uživajo zdravila, naj se o uporabi posvetujejo z zdravnikom ali farmacevtom. Shranjujte pri sobni temperaturi.

Orto Norm F kapsule priporočamo za uporabo pri povečanih potrebah po posebnih mikrohranilih

Uporaba:

vsebino vrečke (= dnevni odmerek) uživajte po obroku vsak dan. Dnevni odmerek se lahko razdeli čez dan. Za pokritje povečanih potreb po posebnih mikrohranilih vam priporočamo dolgoročno uporabo.

Pomembna opozorila:
Uporabljajte samo pod zdravniškim nadzorom. Vsebuje fenilalanin in jod. Če imate diagnosticirano povečano delovanje ščitnice (hipertiroidizem), se pred uporabo tablet in kapsul posvetujte s svojim zdravnikom. Občasna rumena barva urina je posledica vsebnosti vitamina B2 v tabletah in kapsulah, ki je neškodljiv pojav.

Vsebuje:

Vitamin C in bioflavonoid, vitamine
Vitamin B kompleks, vitamin K1, D3, Bioflavonoide, vitamin E, selen,
mešane naravne karotenoide, kalcij
Magnezij, elemente v sledeh
Železo, cink, mangan, baker, krom, molibden, jod, ribje olje
Omega-3 maščobne kisline

Sestavine:
celuloza, rastlinsko olje, delno utrjena želatina, ribje olje, kalcijev karbonat, magnezijev karbonat, L-askorbinska kislina, vitamin E, sladila, sorbitol, vlažilec glicerin, koruzni škrob, natrijev askorbat, cink glukonat, nikotinamid, kalcijev fosfat, magnezijeve soli maščobnih kislin, vitamin B1 mononitrat, vitamin B6 klorid, arome, silicijev dioksid, vitamin B2, kalcijev D-pantotenat, sladilo ciklamat, smukec, ekstrakt agrumov, emulgator sojin lecitin, manganov sulfat, hidroksipropilceluloza, beta karoten, pigment titanov dioksid, železov oksid, baker (II) sulfat, vitamin A palmitat, mešani karotenoidi, folna kislina, barvilo natrija, baker klorofilin, kalijev jodid, D-biotin, krom klorid, natrijev molibdat, natrijev selenit, umetno sladilo aspartam, vitamin K1, vitamin B12, vitamin D3

Skladiščenje:
hranite na suhem in hladnem mestu.

Opozorilo:
pred uporabo natančno preberite navodila.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Šolar na poti do sebe - Oblikovanje osebnosti

Od vsebine vzorcev in načina privzemanja je odvisno, s kakšnimi vzorci oz. vsebinami bo šolar oz. mladostnik kasneje dograjeval svojo osebnost in kakšen bo njegov življenjski slog, saj je vloga vzorcev podobna vlogi programov v računalniku. Ker pa v življenju ni nič usojeno in nič dokončno, se lahko vsak ozaveščen mladostnik kadar koli kasneje odloči za spremembo vzorcev, ki jih prepoznava kot neustrezne. Potrebuje le trdno zavest o sebi, saj se nekateri privzeti vzorci močno zapletejo s telesno presnovo in jih je težko opustiti, ker povzročajo odvisnost (npr. kajenje tobaka, zloraba hrane, alkohola in drog).

Za občutek pripadnosti določeni skupini je bistvenega pomena jezik. Če je hotel potomcem zavestno predstaviti socialno resničnost, je moral najprej razviti govor. Z njim si je bistveno izboljšal način sporazumevanja. Jezikovno izražanje je pri našem mladostniku še vedno zelo pomanjkljivo; zaradi prevladovanja množičnih občil je prevečkrat prisiljen ostati le pasiven opazovalec in poslušalec. Večkrat bi moral imeti priložnost izražati svoja stališča in doživetja in bolj enakopravno sodelovati v sporazumevanju z drugimi, zlasti odraslimi.

Še najmanj ve o jeziku odgovornosti in motnjah v načinu izražanja. Šele urjenje ustvarjalnega sporazumevanja in zlasti ustrezna raba jezika mu bosta omogočila, da bo lastno socialno pripadnost dojel kot temelj za razvoj osebnosti.
Šolar na poti do sebe; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Neopredeljen Neopredeljen
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja