Ortopedix set za izdelavo ortopedskega vložka na podlagi odtisa stopala

Ortopedix set za izdelavo ortopedskega vložka na podlagi odtisa stopala - set vsebuje 3D odteisno peno, ki vam jo pošljemo na dom, vi poskrbite za kvaliteten odtiv obeh vaših stopal, Ortopedix Slovenija pa poskrbi za izdelavo perfektnega, vvrhunsko ujemajočega vložka. Ortopedix set za izdelavo ortopedskega vložka na podlagi odtisa stopala - set vsebuje 3D odteisno peno, ki vam jo pošljemo na dom, vi poskrbite za kvaliteten odtiv obeh vaših stopal, Ortopedix Slovenija pa poskrbi za izdelavo perfektnega, vvrhunsko ujemajočega vložka.
25073 25073
Brezplačna poštnina!

Ocene in mnenja

Opis

Ortopedix set za izdelavo ortopedskega vložka na podlagi odtisa stopala - set vsebuje 3D odteisno peno, ki vam jo pošljemo na dom, vi poskrbite za kvaliteten odtiv obeh vaših stopal, Ortopedix Slovenija pa poskrbi za izdelavo perfektnega, vvrhunsko ujemajočega vložka.

Pena, ki jo dobite na dom je iz materiala, ki je nepovratnega značaja. Po odtisu vašega stopala na sami peni se iz tega odtisa naredi perfektno ujemajoč vložek, primeren le za vas.

Ali vas kupljeni vložki žulijo in preprosto ne ustrezajo?

Najverjetneje, saj noben tovrstni vložek ni narejen glede na obliko vašega stopala, Ortopedix vložek pa je, zato je uporaba takšnega vložka tako idealno preprosta. Vaša stopala se bodo preprosto spočila, počutili se boste enostavno bolje.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Lekarna Žužemberk Lekarna Žužemberk
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov