Osi hladilno masažni losjon, 200 mL

Osi hladilno masažni losjon je losjon, ki je namenjen regeneraciji mišic, saj vsebuje visok odmerek magnezijevih ionov, vsebuje pa tudi blagodejne ekstrakte arnike, mentola, ingverja za čutno razvajanje in prijetno sprostitev. Osi hladilno masažni losjon je losjon, ki je namenjen regeneraciji mišic, saj vsebuje visok odmerek magnezijevih ionov, vsebuje pa tudi blagodejne ekstrakte arnike, mentola, ingverja za čutno razvajanje in prijetno sprostitev.
923460 22563

Ocene in mnenja

Opis

Osi hladilno masažni losjon je losjon, ki je namenjen regeneraciji mišic, saj vsebuje visok odmerek magnezijevih ionov, vsebuje pa tudi blagodejne ekstrakte arnike, mentola, ingverja za čutno razvajanje in prijetno sprostitev.

Po nanosu losjona bodo vaše mišice zopet sproščene, prijetne na otip ter prijetno aromatizirane. Poleg dodajanja magnezijevih ionov, ki so nujni za delovanje mišic se bodo sprostili tudi vsi vaši telesni čuti.

Odmerjanje in aplikacija masažnega losjona Osi

Odmerite po 1 majhno žličko ali 5 mL izdelka ter nanesite in vmasirajte na površino kože. 5 mL izdelka tako vsebuje 138 mg magnezijevih ionov v svoji elementarni obliki.

Namen izdelka: predvsem za masažo in regeneracijo telesa.

Pogoji shranjevanja losjona

Shranjujte pri sobni temperaturi, nedosegljivo otrokom. Izdelka ne zaužijte ter ga ne nanašajte na površino poškodovane in izrazito iritirane kože telesa. 

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Wanadis Wanadis
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov