Osi magnezijev masažni gel, 200 mL

Osi magnezijev masažni gel je regenerativni gel, ki je namenjen izboljšanju stanja mišic, saj vsebuje visok odmerek magnezijevih ionov, ki izvirajo iz izvira Zechstein. Osi magnezijev masažni gel je regenerativni gel, ki je namenjen izboljšanju stanja mišic, saj vsebuje visok odmerek magnezijevih ionov, ki izvirajo iz izvira Zechstein.
922145 22575

Ocene in mnenja

Opis

Osi magnezijev masažni gel je regenerativni gel, ki je namenjen izboljšanju stanja mišic, saj vsebuje visok odmerek magnezijevih ionov, ki izvirajo iz izvira Zechstein.

Po nanosu gela, ki je bogaten z magnezijevimi ioni bodo vaše mišice zopet sproščene, prijetne na otip ter oplemenitene z magnezijem, ki spada v skupino zelo pomembnih mineralov. Poleg dodajanja magnezijevih ionov, ki so nujni za delovanje mišic se bodo sprostili tudi vsi vaši telesni čuti.

Izdelek vsebuje visoko vsebnost magnezijevega klorida.

Odmerjanje in aplikacija masažnega gela Osi

Odmerite po 2 do 3 majhne žličke magnezijevega gela ter nga anesite in vmasirajte na površino kože. 10 mL izdelka tako vsebuje kar 1000 mg magnezijevih ionov v svoji elementarni obliki.

Namen izdelka: predvsem za masažo in regeneracijo telesa.

Pogoji shranjevanja losjona

Shranjujte pri sobni temperaturi, nedosegljivo otrokom. Izdelka ne zaužijte ter ga ne nanašajte na površino poškodovane in izrazito iritirane kože telesa.

Pomen magnezija v organizmu

Magnezijevi ioni so pomembna sestavina organizma, saj se v velikem procentu nahajajo predvsem v kosteh. Pogosto se magnezij celo uživa z namenom regeneracije mišičnega tkiva.

Magnezij pripomore k splošnemu dobrem počutju organizma.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Wanadis Wanadis
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov