Osi magnezijev masažni losjon z MSM in melatoninom, 200 mL

Osi magnezijev masažni losjon je losjon, ki je namenjen regeneraciji mišic, saj vsebuje visok odmerek magnezijevih ionov, vsebuje pa tudi MSM ali naravno organsko žveplo in melatonin. Osi magnezijev masažni losjon je losjon, ki je namenjen regeneraciji mišic, saj vsebuje visok odmerek magnezijevih ionov, vsebuje pa tudi MSM ali naravno organsko žveplo in melatonin.
943070 22141

Ocene in mnenja

Opis

Osi magnezijev masažni losjon je losjon, ki je namenjen regeneraciji mišic, saj vsebuje visok odmerek magnezijevih ionov, vsebuje pa tudi MSM ali naravno organsko žveplo in melatonin.

Po nanosu losjona bodo vaše mišice zopet sproščene, prijetne na otip ter oplemenitene z melatoninom ter MSM organskim žveplom. Poleg dodajanja magnezijevih ionov, ki so nujni za delovanje mišic se bodo sprostili tudi vsi vaši telesni čuti.

Melatonin je spojina, ki se uporablja tudi v nekaterih prehranskih dopolniloh, predvsem za lažje uspavanje. Kadar nanesemo kozmetiko, s del tega melatonina prav tako absorbira v krvni obtok. MSM je namenjen podpori sklepov, njegova absorbcija je hitra in zadovoljiva.

Odmerjanje in aplikacija masažnega losjona Osi

Odmerite po 1 majhno žličko (v izrednih primerih lahko tudi 2) ali 5 mL izdelka ter nanesite in vmasirajte na površino kože. 5 mL izdelka tako vsebuje 150 mg magnezijevih ionov v svoji elementarni obliki, 1,5 mg melatonina in 650 g optimiziranega MSM.

Namen izdelka: predvsem za masažo in regeneracijo telesa.

Pogoji shranjevanja losjona

Shranjujte pri sobni temperaturi, nedosegljivo otrokom. Izdelka ne zaužijte ter ga ne nanašajte na površino poškodovane in izrazito iritirane kože telesa.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Wanadis Wanadis
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov