Osi magnezijevo olje z MSM, 100 ali 200 mL

Osi magnezijevo olje z MSM je primerno za prav vsakogar, da nanaša kozmetičen izdelek dermalno topikalno. Izdelek vsebuje dodan MSM ali organsko žveplo, ne povzroča alergij in drugih neprijetnosti, ki bi negativno vplivale na vaše počutje.

22502 22502

Ocene in mnenja

Opis

Osi magnezijevo olje z MSM je primerno za prav vsakogar, da nanaša kozmetičen izdelek dermalno topikalno. Izdelek vsebuje dodan MSM ali organsko žveplo, ne povzroča alergij in drugih neprijetnosti, ki bi negativno vplivale na vaše počutje.

Magnezijevo olje z MSM vsebuje tako imenovano vodo Zechstein, ki je starodavna morska voda, oplemenitena z visoko vsebnostjo magnezijevih ionov. Regeneracija, dobro počutje, splošna dobra volja je le nekaj posledic uporabe tega odličnega izdelka, ki vas razvedri ter izboljša vaše splošno dobro počutje.

Izdelek pa vsebuje tudi MSM ali organsko žveplo, ki je formulirano z namenom boljše absorbcije in izboljšane podpore sklepom in sklepnega hrustanca. Sinergizem magnezijevega olja ter MSM molekul je očiten.

Odmerjanje in uporaba Osi magnezijevega olja z MSM

Odmerite po 2,5 mL ali polovico čajne žličke. S takim odmerkom v organizem vnesete 275 mg magnezijevih ionov in 312 mg optimiziranega MSM. Izdelek za dobro počutje uporabljajte vsakodnevno.

Posebna opozorila ob uporabi

Izogibajte se nanašanju magnezijevega olja na površino sluznice, izdelek še posebej naj ne pride v stik z očmi, saj lahko peče in neprijetno draži. V takem primeru magnezijevo olje z MSM izperite z obilno tekočino tople vode.

Izdelek izpostalvjajte normalni sobni temperaturi. Naj bo zaščiten pred morebitnim dosegom vašega otroka.

Vloga magnezija v organizmu

Magnezij je eden zelo pogostih elementov v organizmu, ki so tam tudi dobro zastopani. Poleg kalcijevih ionov je to eden najpogostejših elementov, ki jih najdemo v organizmu. 

Magnezij opravlja številne funkcije v organizmu, med drugim je pomemben celo za delovanje skeletnih mišic ter celo srčnem išice, zato je njegovo pomanjkanje lahko zelo problematično.

Priloge

Sestavine

Aqua, Magnesium Chloride, Magnesium Sulfate,  Potassium Chloride, Sodium Chloride, Calcium Chloride, Methylsulfonylmethane (MSM) OptiMSM® is registered trademark of Bergstrom Nutrition

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Wanadis Wanadis
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov