Osi sprostitev mišic magnezijevi kosmiči za kopel, 200 g

Osi sprostitev mišic magnezijevi kosmiči za kopel predstavlja inovativen izdelek za sprostitev mišic, ki predvsem regenerira vaše mišice in prijetno osveži z aromo evkaliptusa. Osi sprostitev mišic magnezijevi kosmiči za kopel predstavlja inovativen izdelek za sprostitev mišic, ki predvsem regenerira vaše mišice in prijetno osveži z aromo evkaliptusa.
22481 22481

Ocene in mnenja

Opis

Osi sprostitev mišic magnezijevi kosmiči za kopel predstavlja inovativen izdelek za sprostitev mišic, ki predvsem regenerira vaše mišice in prijetno osveži z aromo evkaliptusa.

Evkaliptusovo olje ter aromatična sposobnost te prijetne arome pomiri vse vaše čute, vas razneži ter prijetno pohladi, posledično pa olajša vaš vsakdan, predvsem neprijetno občutenje v mišičnem tkivu. Vaš vsakdan bo tako lažji in kos boste tudi najbolj napetim situacijam.

Magnezijev klorid, ki predstavlja velik del kosmičev je pomemben element, ki je nujen za sprostitev in relaksacijo mišic. Togost in zakrčenost mišičnega tkiva je tako sproščena, vaše dobro počutje bo z dodajanjem magnezija še toliko boljše.

Odmerjanje izdelka Osi sprostitev mišic magnezijevi kosmiči

Priprava kopeli z Osi magnezijevimi kosmiči je enostavna. Uporabite vedno celotno vrečice kosmičev v predhodno - toplo in ne vročo vodo, nakar pričnite z uživanjem v prijetnih dišavah in pozitivnih lastostih pomembnega magnezijevega minerala.

Magnezij ima številne pomembne lastnosti, saj sodeluje pri mnogih procesih v organizmu. Prehranska dopolnila pogosto vsebujejo magnezij za namene pridobivanja energije, medtem ko kosmiči v kopeli pripomorejo k splošni gibljivosti mišičnega tkiva, prisotnost eteričnih olj pa pripore k regeneraciji in sprostitvi vaših čutov.

V kopeli uživajte vsaj 20 minut, lahko pa tudi dlje časa, v kolikor zakrčenost in težave z mišicami predstavlja za vas velike težave.

Posebna opozorila ob uporabi

Izogibajte se vnosu kristalov na površino sluznice, izdelek še posebej naj ne pride v stik z očmi, saj lahko peče in neprijetno draži.

Izdelek izpostavljajte normalni sobni temperaturi. Naj bo zaščiten pred morebitnim dosegom vašega otroka.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Wanadis Wanadis
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov