Osito Sanito Comilon na osnovi cvetličnega medu, 250 mL

Api Energija je cvetni prah iz Kube, ki je naravno pridobljen ter primeren za otroke in vegetarijance. Api Energija je cvetni prah iz Kube, ki je naravno pridobljen ter primeren za otroke in vegetarijance.
32445 32445

Ocene in mnenja

Opis

IZDELEK JE PREHRANSKO DOPOLNILO

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Nosečnice, doječe matere ter osebe, ki uživajo zdravila, naj se o uporabi posvetujejo z zdravnikom ali farmacevtom. Shranjujte pri sobni temperaturi.

Api Energija je izdelek, ki vsebuje cvetni prah iz Kube. Je izdelek, ki je pridobljen naravno ter je primeren za odrasle, otroke in vegetarijance. 

Lastnosti cvetnega prahu Api Energija

Cvetni prah je pridobljen iz cvetja, ki raste na Kubi. Cvetni prah je edini izvor beljakovin za čebele, poleg medu in vode pa njihova glavna hrana. Vsak cvetni prah je edinstven, je nekakšen prstni odtis rastline in značilen za eno samo vrsto cveta. Vsako zrnce je biološka celota, ki vsebuje vse kar je potrebno za življenje (beljakovine, AK, sladkorje). Zrnca cvetnega prahu različnih rastlinskih vrst so različnih oblik, barv in velikosti. Kot dodatek k vaši prehrani ima lahko cvetni prah blagodejen učinek.  

Izdelek je preverjen in zagotavlja kakovost po nemškem uradu za kakovost (Quality Services International GmbH, QSI Poročilo)

Sestavine cvetnega prahu so 100 % cvetni prah 

Tabela sestavin in energijskih vrednosti

Povprečna hranilna vrednost na 100 g Na porcijo 15 g
Energijska vrednost 1613 Kj/ 383 kcal 242 Kj/58 kcal
Maščobe 7,9 g 1,2 g
od tega nasičene maščobe 1,5 g < 0,5 g
Ogljikovi hidrati 55 g 8,2 g
od tega sladkorji  37 g 5,6 g
Prehranske vlaknine 11 g 1,7 g
Beljakovine 18 g 2,6 g
Sol 0,01 g < 0,001 g

Alergeni

Potrebno je le paziti v primeru alergij na cvetni prah. Pri tem lahko naredite tudi poskus, da ga najprej užijete le malo in počakate na reakcijo. Če reakcije ni, lahko cvetni prah uživate po spodnjih priporočilih. V kolikor reakcija pokaže možnost alergije, lahko cvetni prah uživate tudi v tekočini. Vabimo vas, da preverite izvleček cvetnega prahu v kapljicah Apicol Pollen. V vsakem primeru pa je priporočljivo, da se pri sumu na alergijo posvetujte z zdravnikom.

Priporočena dnevna količina

Odmerjanje za odrasle je 3 do 4 čajne žlice.

Odmerjanje za otroke od 1 do 2 čajne žličke.

Odmerjanje otrokom, ki so starejši od enega leta, se priporoča jemanje 1 žličke cvetnega prahu na dan (1 čajna žlička vsebuje 5g cvetnega prahu). 

Izdelek lahko uživate samega brez tekočine, da ga zgrizete in nato poplaknete s tekočino. Ali pa ga primešate tekočini ali ostali hrani (Mleko, jogurt, juha, ....) Pri tem počakajte, da se cvetni prag raztopi.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Estado Puro Estado Puro
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov