Osmin Rag losjon za nego prsnih bradavic pri dojenju, 25 mL

Osmin Rag losjon za nego prsnih bradavic pri dojenju je zaščitni losjon za nego bradavic doječih mamic. Osmin Rag losjon za nego prsnih bradavic pri dojenju je zaščitni losjon za nego bradavic doječih mamic.
8145 8145

Ocene in mnenja

Opis

Osmin Rag losjon za nego prsnih bradavic pri dojenju je zaščitni losjon za nego bradavic doječih mamic. Vsebuje betaglukan, ki preprečuje in celi ragade in razpoke na bradavicah pri dojenju. Tudi za analne ragade.

Uporaba Osmin Rag losjona

Po vsakem dojenju bradavico nežno očistite. Nanesite nekaj kapljic losjona na bradavice in nežno vtrite s čistimi konicami prstov. Losjon je užiten in tudi morebitni ostanki na bradavici ne povzročajo nobenih težav pri dojenju otroka.

Osmin - linija za otroke

Koža novorojenčka in otroka ima svojevrstne lastnosti:
• ima višji pH in je bolj nagnjena k okužbam in vnetjem,

• ima tanjši hidro-lipidni zaščitni film in ima zato slabšo zaščitno funkcijo,

• otroška koža je bolj izpostavljena morebitni absorbciji skozi kožo.

Linija Osmin nudi varnost in tolerantnost prilagojeno otroški koži.

Na podlagi dolgoletnih izkušenj linije Biogena v pediatrični dermatologiji smo razvili prvo otroško linijo izdelkov, ki povsem spoštuje specifične potrebe otroške kože.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Protin - putika

Psevdoputika
Podobno kot pri putiki, vendar z nekaterimi spremembami, je pri psevdoputiki. Tudi tukaj pride do procesa kristalizacije, vendar kalcija. Težave so podobne kot pri putiki, prizadeta so predvsem kolena, redkeje tudi komolci, zapestja in gležnji. Simptomi pri psevdoputiki pa so podobni kot pri artrozi.

Vzrok za takšno motnjo presnove ni znan.

Pojavi se pogosteje pri ljudeh s prekomernim delovanjem obščitnice. Ker povzročitelji ostajajo neznani, obstajajo površna priporočila za preventivne ukrepe; predvideva se, da redno gibanje in zdrava prehrana zmanjšata tveganje, da bi prišlo do bolezni. Pri akutnem napadu se pogosto predpišejo sredstva proti bolečinam in zdravila za blaženje vnetja, za pozitivno pa se vedno izkaže tudi terapija z ledom.

Naključno odkrite psevdoputike, ki ne povzročajo težav, ni treba zdraviti. Če pa v nasprotnem primeru pride do zelo bolečih sprememb sklepa, ki omejuje gibanje, so lahko v pomoč podobne operacije kot pri revmatoidnem artritisu.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Biogena Biogena
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja