Osteocare šumeče tablete, 20 tablet

Združuje idealno kombinacijo kalcija, vitamina D, magnezija ter cinka. Združuje idealno kombinacijo kalcija, vitamina D, magnezija ter cinka.
558281 1759

Ocene in mnenja

Opis

IZDELEK JE PREHRANSKO DOPOLNILO

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Nosečnice, doječe matere ter osebe, ki uživajo zdravila, naj se o uporabi posvetujejo z zdravnikom ali farmacevtom. Shranjujte pri sobni temperaturi.

Osteocare je napredna formula, ki zagotavlja zadosten vnos kalcija, magnezija, vitamina D in pomembnih kofaktorjev, ki so nujno potrebni za obnovo kosti. Že dve tableti na dan pokrijeta dnevno priporočeno potrebo po kalciju, magneziju, vitaminu D ter cinku. Za vse, ki imajo težave pri požiranju tablet, Osteocare ponuja dve nadomestni obliki uživanja: sirup in šumeče tablete.

Osteocare združuje idealno kombinacijo kalcija, vitamina D, magnezija ter cinka in je prav zaradi njihovega medsebojnega delovanja na strukturo in trdnost kosti po najnovejših ugotovitvah najučinkovitejše dopolnilo.

Vir kalcija v Osteocare je elementaren in odlično izkoristljiv.
Osteocare združuje idealno kombinacijo kalcija, vitamina D, magnezija ter cinka.

Osteocare šumeče tablete so z okusom pomaranče.

Že dve tableti na dan pokrijeta dnevno priporočeno potrebo po kalciju, magneziju, vitaminu D ter cinku.

Zagotavlja zadosten vnos kalcija:

-med in po menopavzi,
-v dobi razvoja in rasti,
-med nosečnostjo in dojenjem,
-v zrelem obdobju.

Zagotovilo kakovosti in učinkovitosti:

-združitev kalcija s kofaktorji zagotavlja maksimalno učinkovitost,
-proizvedeno pod visokimi farmacevtskimi standardi z visoko kontrolo kakovosti,
-ne vsebuje glutena, soli in kvasovk,
-ni testirano na živalih,
-Osteocare je primeren tudi za vegetarijance, nosečnice, doječe mamice in otroke.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Osteoporoza

Tudi zdravila so pogost, pomemben in včasih spregledan dejavnik tveganja pri razvoju osteoporoze. Zdravila, ki kostem izrazito škodujejo, so glukokortikoidi, še posebej, če gre za dolgotrajno (6 mesecev in več) zdravljenje. Uporabljamo jih za zdravljenje artritisa, astme, vnetne bolezni črevesja, lupusa eriternatozusa, bolezni pljuč, ledvic in jeter. Uporabljamo jih tudi po presaditvi organov in za zdravljenje raka. Izgubo kostne mase lahko povzročijo tudi: ščitnični hormoni v prevelikem odmerku, zdravila proti epilepsiji, nekatera zdravila za zdravljenje raka prostate in raka dojke, imunosupresivna zdravila (metotreksat, cikJosporin A), heparin in holestiramin. Več zlomov verjetno utrpijo tudi bolniki, ki jemljejo moderna zdravila proti depresiji, nekatera zdravila za sladkorno bolezen (tiazolidindioni) ali se dolgo časa zdravijo z visokimi odmerki zdravil proti želodčni kislini.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Vitabiotics Vitabiotics
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja