Otosan baby pršilo za nos, 30 mL

Pršilo za nos Otosan Nasal Spray Baby je medicinski pripomoček za odmašitev nosu, namenjen lokalni uporabi. Pršilo za nos Otosan Nasal Spray Baby je medicinski pripomoček za odmašitev nosu, namenjen lokalni uporabi.
940500 24115

Ocene in mnenja

Opis

IZDELEK JE MEDICINSKI PRIPOMOČEK

Pojem medicinskih pripomočkov pokriva vse izdelke, ki se uporabljajo za diagnosticiranje, preprečevanje, spremljanje, zdravljenje in lajšanje bolezni, okvar, invalidnosti, anatomskih funkcij ali fizioloških procesov, za nadzor spočetja in ki svojega glavnega predvidenega namena učinka na človeško telo ne dosega na farmakološki, imunološki ali metabolični način. Pod medicinske pripomočke torej zajemamo vse od navadnih obližev do elektromagnetnih in mehaničnih aparatur za bolnišnično uporabo, kirurških instrumentov ter diagnostičnih testov.

Zaradi narave in lastnosti medicinski pripomoček težko uveljavljate v reklamaciji.

Pršilo za nos Otosan Nasal Spray Baby je medicinski pripomoček za odmašitev nosu, namenjen lokalni uporabi. 

Združuje lastnosti hipertonične raztopine morske vode iz Bretanje v kombinaciji z delovanjem organskega gela aloje, organskega eteričnega olja pomaranče, bakrovega glukonata in karboksimetil beta-glukana. Večstransko lokalno delovanje pršila Otosan Nasal Spray Baby globinsko očisti nosnici, odstrani odvečno sluz iz nosu in odpravlja zamašenost nosu. Zahvaljujoč blagi formuli brez vazokonstriktorjev je izdelek primeren za otroke, nosečnice, doječe ženske in srčne bolnike. Ne vsebuje potisnih plinov.

Pršilo za nos Otosan Nasal Spray Baby je priporočljivo kot prvo pomožno zdravljenje vnetnih stanj, kot so različne vrste rinitisa (virusni, bakterijski ali alergijski), vnetje sinusov in izsušena nosna sluznica, ter za nego po kirurških posegih.

Pršilo za nos Otosan Nasal Spray Baby ne vsebuje vazokonstriktorjev in ga zaradi blagodejnega delovanja njegovih aktivnih sestavin otroci dobro prenašajo. Trenutno ni znanih neželenih učinkov ali kontraindikacij izdelka, prav tako pa pogosta uporaba pršila ne povzroča zasvojenosti in tveganja za razvoj medikamentoznega rinitisa.

MORSKA VODA (KONCENTRAT): ČISTI IN MEHČA
Morska voda iz morja, v bližini Bretanje, katere sestava je podobna človeški krvni plazmi, je izjemno bogata z mineralnimi hranili in oligo elementi, ki so pomembni za naše telo. Poleg čiščenja nosne votline ter odstranjevanja prahu in cvetnega prahu hipertonična morska voda izloča odvečno sluz.

ORGANSKI GEL ALOJE: ŠČITI IN VLAŽI
Polisaharidi, ki jih najdemo v gelu aloje, se povežejo s sluznico, ki je prisotna na površini nosne votline, ter tvorijo lepljivi gel, ki ščiti sluznico pred dražljivimi snovmi in mikroorganizmi. Poleg tega ta zaščita vlaži razdraženo površino ter blaži bolečino in vnetje.

ORGANSKO ETERIČNO OLJE POMARANČE: POMIRJA IN ČISTI
Eterično olje pomaranče izstopa po svežem vonju citrusov. Ena od njegovih številnih lastnosti je zaščita pred zunanjimi vplivi, kot so mikrobi in bakterije. Znano je tudi po svojem pomirjujočem učinku, saj zmanjšuje napetost in preprečuje nespečnost, ki se lahko pojavi ob prehladu.

BAKROV GLUKONAT: ŠČITI SLUZNICO
Bakrov glukonat je oligoelement, ki ščiti nosno sluznico, saj deluje toksično na številne patogene mikroorganizme, kot so virusi gripe in adenovirusi.

KARBOKSIMETIL BETA-GLUKAN: REDČI SLUZ IN DELUJE MUKOADHEZIVNO
Ta polisaharid je derivat beta-glukana, ki je pridobljen z ekstrakcijo kvasovk in gliv iz celičnih sten. Redči nosne izločke in pospešuje izločanje sluzi. Njegove mukoadhezivne lastnosti spodbujajo sproščanje drugih sestavin formule ter zagotavljajo postopno delovanje in večjo učinkovitost izdelka.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Otosan Otosan
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov