Otroški termofor nilski konj

Otroški termofor s prostornino 0,7l in udobno plišasto prevleko v obliki prikupne živali. Otroški termofor s prostornino 0,7l in udobno plišasto prevleko v obliki prikupne živali.
912930 15491

Ocene in mnenja

Opis

Otroški termofor s prostornino 0,7 L in udobno plišasto prevleko v obliki prikupne živali.

Otroški termofor nilski konj bo poskrbel, da bo vašemu otroku toplo, hkrati pa mu bo prinesel obilico igralnih užitkov.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Šolar na poti do sebe - Oblikovanje osebnosti

lzraba prostega časa je ogledalo šolarjevih predstavo življenju in njegovega pogleda na svet oz. sistema vrednot, hkrati pa je tudi ogledalo njegovih staršev, ki so mu pomagali oblikovati njegov življenjski slog. Na spodbude iz okolja se šolar odziva na spodaj opisane načine:

1. navdušuje se za novosti in jih vključuje v življenje, njegov življenjski slog obvladuje pretežno garač, delno uživač (ob nizkem kriti ku in nizki žrtvi): v šoli ni ravno odličnjak, se pa dobro znajde v različnih življenjskih pogojih,

2. drži se ob strani in čaka, da se bo nekaj samo po sebi spremenilo - pri njem prevladuje žrtev (ob prenizkem uživaču ter visokem saboterju, ki je usmerjen proti žrtvi), je len in učno manj uspešen, zato ima nizko samozavest in se nagiba k izgorevanju:

3. do novosti je nezaupljiv in se otepa sprememb - pri njem prevladujeta kritik in garač, uživač je nizek, saboter pa je usmerjen proti kritiku in garaču, v šoli nima težav, je strog do sebe in drugih, načelen in vztrajen, do novosti pa posmehljiv in nezaupljiv.
Šolar na poti do sebe; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Neopredeljen Neopredeljen
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja