Pajkice iz morskih alg Guam Leggings ACTIVE z masažnim učinkom za čvrsto in napeto kožo, preoblikovano zadnjico in noge brez celulita

Pajkice iz morskih alg Guam Leggings ACTIVE z masažnim učinkom za čvrsto in napeto kožo, preoblikovano zadnjico in noge brez celulita so narejene iz tkanine nove tehnologije EMANA GUAM z mikrokapsulami morske alge Guam v sinergiji s prednostmi dolgih infrardečih žarkov, ki jih oddajajo bioaktivni minerali vpleteni v DNK tkanine.
Vendor: Tina
7637 7637
Brezplačna poštnina!

Ocene in mnenja

Opis

Pajkice iz morskih alg Guam Leggings ACTIVE z masažnim učinkom za čvrsto in napeto kožo, preoblikovano zadnjico in noge brez celulita so narejene iz tkanine nove tehnologije EMANA GUAM z mikrokapsulami morske alge Guam v sinergiji s prednostmi dolgih infrardečih žarkov, ki jih oddajajo bioaktivni minerali vpleteni v DNK tkanine.

Guam Leggings Active so narejene iz posebne tkanine EMANA mikromesh, ki omogoča stalno aktivno masažo nog in zadnjice, kar dodatno spodbudi mikrocirkulacijo in odpravlja tudi trdovraten celulit. Zaradi visokega pasu odpravijo celulit in preoblikujejo tudi področje trebuha in bokov.

Pajkice so narejene iz posebnega materiala, brez šivov, ki diha in se popolnoma prilagaja telesu med športnimi aktivnostmi. Pajkice Guam ACTIVE so zelo raztegljive in zračne, se izjemno lepo prilegajo telesu in niso prosojne.

Prednosti izdelka za čvrsto in napeto kožo + masažnim učinkom

 • Odprava celulita na zadnjici in nogah, tudi trdovratnega
 • Aktivna masaža zadnjice in nog
 • Preoblikovanje zadnjice in nog in trebuha ter bokov
 • Zmanjšanje obsega zadnjice in nog ter trebuha in bokov
 • Spodbujanje in izboljšanje mikrocirkulacije
 • Močan »firming« efekt
 • Koži povrnejo kompaktnost, elastičnost in tonus
 • Primerne za težave s krhkimi kapilarami in krčnimi žilami (podobnost kompresijskim nogavicam)
 • Primerne za težave z otekanjem nog, zastajanjem vode in občutkom težkih nog

Glavne činkovine 

EMANA tkanina, Guam mikrokapsula, ki vsebuje vodo, Caprylic/Capric trigliceride, prah rjave alge.

Navodila za uporaba

Pod Pajkice Guam Leggings ACTIVE oblecite perilo. Če mislite da je potrebno, lahko pred prvo uporabo tkanino nekoliko razširite z rokami. Vsa kolekcija Guam Leggings se popolnoma prilagodi obliki telesa.

V času nosečnosti teh izdelkov ne uporabljajte. Po nosečnosti Guam Leggings lahko brezskrbno uporabite in nosite. Emmana je patentirana tehnologija, preizkušena in popolnoma varna za kožo.

Vzdrževanje

Pralno na 40 stopinj, brez agresivnih praškov in mehčalcev. Oblačila se ne sme likati. Za optimalne rezultate se priporoča, da jih nosite 30 dni zapored.

Velikosti

 • XS-S: 34-36
 • S-M: 38-40
 • L-XL: 42-44

Barva

 • Črna

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Šolar na poti do sebe - Oblikovanje osebnosti

Doživljanje sebe

V mladostniškem obdobju se začenja proces notranjega zrcaljenja in odkrivanja sebe. Gre za raziskovanje lastnih duhovnih vsebin, tj. najprej za ozaveščenost in doživljanje, kasneje še za vrednotenje doživetega in iskanja smisla sebe in življenja okoli sebe, ko se začenja biološka narava povezovati z družbeno (socialno). Ta razvoj se sicer začenja v enajstem letu starosti, a se šele čez nekaj let pojavijo vprašanja, kot npr.: Kdo sem in kako se spreminjam?

Šolar na poti do sebe; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Guam Guam
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja